Podarilo sa vám prihlásiť na očkovanie proti Covid-19?

tins01
10. mar 2021

Dobrý večer, je tu prosím niekto komu sa podarilo prihlásiť sa/rod.príslušníka na očkovanie proti Covid prostredníctvom formulára na stránke? Ak áno prišiel Vám nejaký email alebo SMS potvrdzuca deň a čas očkovania?

Ďakujem za odpovede.

lenadka
10. mar 2021

Podarilo, iba svokru, v termíny boli behom vyplnenia formulára pre svokra fuč. Príde potom sms s dátumom, časom a covid pasom.

jarnajar
10. mar 2021

Príde sms a mail, môže prísť hneď alebo až po pár hodinách.

lienka175
10. mar 2021

chceli sme registrovať rodičov aj svokrovcov, mali sme dva počítače, ja na jednom, manžel na druhom, podarilo sa iba jedného zo 4... SMS prišla hneď

ivula0807
10. mar 2021

Mne sa podarilo babku vcera. 4 krat ma to vyhodilo a nakoniec na piaty krat mi prihlasenie preslo, avsak kvoli tomuto zdrzaniu sa mi uz neuslo miesto pre dedka....
Babke dnes prisla sms s konkretnym terminom, casom, kedy sa ma dostavit na ockovanie.

hettinka
10. mar 2021

@tins01 už som registrovala 4 ľudí a vždy prišla sj SMS aj mail. Niekedy hneď, niekedy po pár hodinách Niekedy najskôr SMS, niekedy mail.

hettinka
10. mar 2021

V košickom kraji je aktuálne skoro 4000 miest.

tins01
autor
10. mar 2021

@hettinka ďakujem za odpoved. Ako sa Vám prosím podarilo až 4 ľudí prihlásiť? Ja sa snažím 2 vždy začínam maminou a nikdy to neprešlo 🙈 dnes opäť snaha a po pár neúspešných pokusoch mi vyhodilo že daný človek už je registrovaný na očkovanie. Tak si nie som istá či to teda prešlo alebo nie. Zatiaľ žiadna SMS ani mail.

mogaa
11. mar 2021

@tins01 nebola predtým daná osoba už na registráciu objednaná a neprišla? lebo ak sa už raz niekoho podaarilo registrovať má vygenerovaný CovidPass treba volať a bud ti povedia kedy je objednaná alebo rzušia registráciu a treba ju nanovo registrovať pod tým istým CovidPasom....na každé rč je generovaný len 1CovidPas

mogaa
11. mar 2021

@tins01 inak zaregistrovať sa mi podarilo v sobotu ale podarilo by sa mi aj v pondelok leb som to pozrela eď boli volné termíny a bolo ich dosť v danej nemocnici

lianka123
11. mar 2021

@tins01 ano, mamu, svokru a svokra. Vsetci do ba

basska_b
11. mar 2021

A o koľkej pridávajú nové termíny? Mam info, že je to vždy inokedy, raz 18:30, raz 2.00. Môj dedko sa snaží prihlásiť, ale Bratislava nula bodov

erickatt
11. mar 2021

@tins01 kmotra prihlasovali 4 ludia, jednu babku. A ledva ledva. Ale ze vypocitali ze za sekundu sa prihlasili dvaja ludia

hettinka
11. mar 2021

@tins01 postupne, to nie teraz. Otca už dávno, keď spustili 75+, on má Pfizer už aj 2. dávku. Potom tetu, ja som sa registrovala ako učiteľka a teraz mamu. Len som písala, že zakaždým prišla SMS aj mail, v rôznom čase a poradí, ale prišlo. Teraz naposledy SMS o hodinu s mail následne asi o 20 minut neskôr. Predtým mi prišiel mail skoro hneď a SMS večer.

evinqua
11. mar 2021

@basska_b vcera bol ba jraj od 18,30. Ak cakas astru, ta by este dnes nemala byt. Astra kosice je stale kopu miedt volnych, moze sa dedko previezt ;)....nechapem to prerozdelenie vakcin

simsalabim
11. mar 2021

@tins01 v BA je priam nemozne prihlasit niekoho na ockovanie. Aj v TV hovorili, ze miesta su za niekolko SEKUND fuc. Vlastna skusenost, aj pocuvam zo vsetkych stran. Moj otec sa zvladol zaregistrovat este davno sam, ale svokra sme sa skusali 6 v rodine opakovane prihlasit, az nakoniec ho svagrina prihlasila do Trencina.... a ano, prisla sms aj mail, v podstate skoro hned.

tins01
autor
11. mar 2021

@mogaa skúšam to stále ale nikdy mi neprišla SMS ani mail o úspešnej registrácii takze si nie som vedomá toho že by sa mi ju podarilo niekedy zaregistrovať. Už som z toho zúfalá striehnem na termíny stále skúšam celé zapadne sr a nič. A do KE cestovať z ba s malým babom si fakt netrúfam 🙈 A kam prosím volať nech si to prezistim?

simsalabim
11. mar 2021

@tins01 na NZCI, ale tam sa nedovolas... Inak nechapem, ako tie miesta prideluju. Kosice dostali vcera 8000 miest, v BA bola stale 0. Sice niekolko sto miest sa objavilo v "nezaradene", kde boli aj BA nemocnice, ale nechapem, kto a ako tie miesta rozdeluje. Na vychode je dlhodobo najnizsi zaujem o ockovanie, tie miesta su tam este dnes rano volne!

mogaa
11. mar 2021

@simsalabim BA bolo dosť miest predtým....ono nie každý deń sú v krajoch rovnaké mestá a rovnaký počet miest....ak keď je na východe rovnaký počet ako na západe, tie termíny sa vždy minú, niekedy termíny ostanú do druhého dňa ale nakoniec sa tiež minú....
@tins01 tu je postup
https://bratislavskykraj.sk/otazky-a-odpovede-o...

tana85
11. mar 2021

@tins01 nam len svokru a bolo to o nervy. chvilu frflala, ze pocestuje 2 hod.tam a 2 spat, ale kedzeje rizikova, tak bude cestovat na ockovanie. zijeme v krajine kde co si nevybavis nemas :(

simsalabim
11. mar 2021

@mogaa no nebolo....skusame to uz vyse tyzdna. Aj ked oznamili, ze miesta pre BA otvoria o 18.30, tak boli stale 0. Ale nejake sa objavili medzi "nezaradenymi", ale to nam tiez nepreslo. Rozoberali to v spravach aj v novinach, takze nasa skusenost nie je vynimocna. Ale cca pred mesiacom sa moj 80 rocny otec zvladol zaregistrovat sam a bez nejakych problemov - zrejme preto, ze v tejto kategorii nie je tak vela ludi.

mogaa
11. mar 2021

@simsalabim tak neviem ja som maminu registrovala do 70+ a v sobotu, termíny boli pomiešané na Pfizer a Astru, čiže okrem nemocnice si musela sledovať aj či je pre 70+ alebo 60-70.....v sobotu sa začalo o 14-tej to tam mala BA tuším len cca 180miest ale v noci tam BA termíny už boli a teda veľa.....v noci sa dalo určite zaregistrovať ja som nad tým sedela od tej 14-tej a trnavský kraj 70+ bol až v noci a všetko v nezaradených.....takže mamu som zaregistrovala okolo 23:30 keď nabehla Trnava - už som myslela že ju ani nedajú......v pondelok som pozerala len náhodne a to by som ju z fleku zaregistrovala lebo na Trnavu boli akurát volné termíny a to na 2očkovacie miesta po 3dni a cca 200miest....ale tú sobotu v noci viem že BA bola a tých miest bolo naozaj veľa, len už som nesledovala či 70+ alebo 60-70......ono teraz bol preto taký nával lebo dali široké vekové rozpätie(v podstate od 60-75roko), len ľudí od 60-70rokov je 1 200 000takže ak len tretina ich detí ich chcela zaregistrovať tak to padalo lebo systém to jednoducho nestíhal a nezvládal.....sama vieš že v sobotu to nepadalo, síce to bolo treba vkuse aktualizovať ale tie termíny sa míňali ako teplé rožky.....ale teda zase nad tým ľudi sedeli hodiny, ja teda od kedy to spustili od tej 14-tej a Trnava 70+nabehla okolo 23:30.......

ava11
11. mar 2021

@simsalabim vcera 18:31 v bratislave pribudlo cca 400 miest pre 60+, nepamatam si presne cislo, do minuty boli vsetky prec, ani ja som nestihla

simsalabim
11. mar 2021

@ava11 ved to, aj v TV hovorili, ze miesta sa minuli za niekolko SEKUND.
@mogaa tak ja uz neviem. SKusali sme to siesti z rodiny s rovnakym vysledkom. Ale je pravda, ze posledne dni len v case, ktory je oznameny - teda 18.30 pre BA. Este musime zahlasit svokru. Je to katastrofa. Aj prezidentka sa vyjadrila, ake to je dehonestujuce, ze kym vyplnila formular pre svoju mamu, uz boli miesta fuc.

gabika128
11. mar 2021

Podarilo, 4 ľudí, mali sme otvorený notebook a stranka bola nastavená aby sa obnovovala každé 2 minúty. Formulár sme si vždy predom vyplnili.

mogaa
11. mar 2021

@ava11 a nedávali následne ďaľšie ? lebo v sobotu dávali BA aj niekoľko krát, vždy iné miesta, v sobotu bolo strašne veľa nemocníc v nezaradených

mogaa
11. mar 2021

@simsalabim ono nech by bol akýkoľvek systém, tak by to bolo vždy ohraničené počtom vakcín, lebo vakcín málo a záujem obrovský....takže od pondelka registrácia v čakárni ale zase bude kopec ľudí nespokojných lebo termín dostanú aj za mesiac....

tins01
autor
11. mar 2021

@gabika128 a Vám sa dotazník pri obnovení stránky nevymaže? Mne sa vždy vymaže a musím odznovu vypisovať

evinqua
11. mar 2021

@mogaa tak dufam ze v tej cakarni budu dodrziavat kriterium vek ked teda ide sa iba podla veku, ze naozaj daju poradie tak. Potom budu vediet aj ludia odhadnut, komu ma prist termin hned a komu o mesiac, ze je na dolnej hranici danej skupiny. Nie ze zas vychod uz budu aj 50rocni lebo tam je vela vakcin a malo zaujemcov a v ba nebudu este 70rocni...

gabika128
11. mar 2021

@tins01 nie nevymazaval sa 🤔 nastavoval to muž môžem sa ho potom opýtať.

simsalabim
11. mar 2021

@tins01 vymaze 🤷‍♀️
Toto mi poslal otec https://www.postoj.sk/73980/nechapem-ako-nczi-s...