Prekonali ste aj sami uzkosť alebo bola potreba odborna pomoc?
@bublinka127 uz ste z tojho von?
Ja s om brala antidepresiva.... Teraz so bez ale mam pocit ze sa to vracia úzkosť
Brala som lieky, bolo mi hrozne, pribrala som 30kg..potom som prišla na to ze nepotrebujem do seba pchať chémiu co mi škodí a da sa to aj inak
Sam
@devilka1 to bolo 2 roky dozadu a dostala som sa z toho...teraz mam ale iny problem a opat chodim k psychologicke..dufam ze to bude len lepsie..
urcite sa nespoliehaj na rady na nete.. ja som to prekonala sama, lebo som vedela o co ide uz z detstva a ked sa mi to v dospelosti vratilo, hned som zacala s dychacimi technikami a pod. Lieky som nebrala ziadne, ani ako dieta, ani ako dospela.. cez net vsak nik nedokaze posudit aky zavazny je tvoj stav, chod sa poradit s psychologom, nie je to hanba, je to tvoj zivot a tvoja snaha prezit ho co najlepsie ❤ drzim ti prsty!
Áno podarilo.A nie raz.
Naposledy som už pochopila čo to spôsobuje a, že mi s tým odborník nepomôže.
To z čoho som mala úzkosti ja by mi lieky z hlavy nevyhodili.
Jednoducho som človek ktorý cíti, že je niečo zle.Potrebujem zmenu, uvedomiť si pár vecí a prejde to ani neviem kedy.
Úzkosť je niečo čo môjmu telu dáva najavo, že sa deje niečo čo ma ničí.
A pokiaľ si to neuvedomím čo to spôsobuje tak to neprejde.
Ja som sa zmierila s tým, že som veľmi uvedomelá a niektoré veci ľudskej mysle nepochopené ma môžu zožierať.A ja sa s tým musím len zmieriť, že niektoré veci ovplyvniť môžem iné zas nie.
Úzkosti začali vždy v zlom období a skončili keď som začala byť šťastná a cítila som, že som na správnej ceste.
@modrykoniicek ano lebo sa zacal tvorit serotonin v tele... ale ludia ktorym sa netvori beru radsej antidepresiva...
tu je napomocna ashwaganda, maca alebo sibirsky zensen - adaptogeny v kombinacii s nahradami antidepresiv - su rozne prirodne latky ktore maju okrem vytlacenia uzkosti a panickych strachov a depresie aj dalsie blahodarne ucinky pre telo, su to antioxidanty napr.
@devilka1 ahoj.
Chodila som k psychologicke a brala aj Lexaurin..
Ale vsetko je v hlave..ona ti poradi techniky a ostatne zavisi na Tebe..