Podarilo sa vám prekonať úzkosť bez odbornej pomoci?

devilka1
28. jan 2020

Prekonali ste aj sami uzkosť alebo bola potreba odborna pomoc?

bublinka127
28. jan 2020

@devilka1 ahoj.
Chodila som k psychologicke a brala aj Lexaurin..
Ale vsetko je v hlave..ona ti poradi techniky a ostatne zavisi na Tebe..

devilka1
autor
28. jan 2020

@bublinka127 uz ste z tojho von?

ivetafer
28. jan 2020

Ja s om brala antidepresiva.... Teraz so bez ale mam pocit ze sa to vracia úzkosť

caroline_
28. jan 2020

Brala som lieky, bolo mi hrozne, pribrala som 30kg..potom som prišla na to ze nepotrebujem do seba pchať chémiu co mi škodí a da sa to aj inak

sunny8
28. jan 2020

Sam

bublinka127
28. jan 2020

@devilka1 to bolo 2 roky dozadu a dostala som sa z toho...teraz mam ale iny problem a opat chodim k psychologicke..dufam ze to bude len lepsie..

nikaeli
28. jan 2020

urcite sa nespoliehaj na rady na nete.. ja som to prekonala sama, lebo som vedela o co ide uz z detstva a ked sa mi to v dospelosti vratilo, hned som zacala s dychacimi technikami a pod. Lieky som nebrala ziadne, ani ako dieta, ani ako dospela.. cez net vsak nik nedokaze posudit aky zavazny je tvoj stav, chod sa poradit s psychologom, nie je to hanba, je to tvoj zivot a tvoja snaha prezit ho co najlepsie ❤ drzim ti prsty!

modrykoniicek
29. jan 2020

Áno podarilo.A nie raz.

Naposledy som už pochopila čo to spôsobuje a, že mi s tým odborník nepomôže.
To z čoho som mala úzkosti ja by mi lieky z hlavy nevyhodili.
Jednoducho som človek ktorý cíti, že je niečo zle.Potrebujem zmenu, uvedomiť si pár vecí a prejde to ani neviem kedy.

Úzkosť je niečo čo môjmu telu dáva najavo, že sa deje niečo čo ma ničí.
A pokiaľ si to neuvedomím čo to spôsobuje tak to neprejde.

Ja som sa zmierila s tým, že som veľmi uvedomelá a niektoré veci ľudskej mysle nepochopené ma môžu zožierať.A ja sa s tým musím len zmieriť, že niektoré veci ovplyvniť môžem iné zas nie.

Úzkosti začali vždy v zlom období a skončili keď som začala byť šťastná a cítila som, že som na správnej ceste.

ddsim
29. jan 2020

@modrykoniicek ano lebo sa zacal tvorit serotonin v tele... ale ludia ktorym sa netvori beru radsej antidepresiva...
tu je napomocna ashwaganda, maca alebo sibirsky zensen - adaptogeny v kombinacii s nahradami antidepresiv - su rozne prirodne latky ktore maju okrem vytlacenia uzkosti a panickych strachov a depresie aj dalsie blahodarne ucinky pre telo, su to antioxidanty napr.