Počuteľné pukanie v bedre pri chôdzi

26. sep 2024

Počuteľne krupanie v bedre pri chôdzi Čo môže byť príčinou krupania v bedre počas chôdze ? Ešte viac ma znepokojuje to, že to vychádza len z ľavej strany. Ako tomu zabrániť ? Môže to vyústiť do väčšieho problému ?

biba_18
26. sep 2024

ortoped... nemusí to byť nič vážne, iba poposúvané riasenia kĺbu, ale aj môže ...

zuzkaa1991
26. sep 2024

Mala.som ten istý problém hlavne ked bol večer ticho fajne sa ozývalo;) po roku asi mi nedalo isla som na ortopediu nejak chytil zatlacil a potom som.si uvedomila ze nic nepuka a to chodím pravidelne na masaze ;)

kacena4
26. sep 2024

ide o nespravne zatazovnie nohy, predpokladam ze necvicis svalstvo mas oslabene a odnasaju si to upony v bedrovom klbe (neviem presne teraz ako sa vola ten ktory to pukanie sposobuje). treba zacat cvicit, hybat sa a nepretazovat. prave teraz to riesim. dr s tym nic nespravi len rehabilitacie... drzim palceky

biba_18
26. sep 2024

@kacena4 to že ty to máš z necvičenia neznamená že aj ona 🙂

basska_b
26. sep 2024

Inak lavy klb byva aj castejsie meneny, nesymetricky ho zaťažujeme... praváci...

veroni2
8. nov 2024

@zuzkaa1991 zuzka a v ktorom kĺbe ti to pukalo? Ortopéd to počul pri vyšetrení?

zuzkaa1991
8. nov 2024

@veroni2 na vyšetrení to nebolo pocut to bolo pocut ked bolo úplne ticho....ale asi musel nieco citit kedze nieco zatlacil pohybal s nohou a nie je pukanie uz rok.....a bedrovy bol