Počuteľne krupanie v bedre pri chôdzi Čo môže byť príčinou krupania v bedre počas chôdze ? Ešte viac ma znepokojuje to, že to vychádza len z ľavej strany. Ako tomu zabrániť ? Môže to vyústiť do väčšieho problému ?
Mala.som ten istý problém hlavne ked bol večer ticho fajne sa ozývalo;) po roku asi mi nedalo isla som na ortopediu nejak chytil zatlacil a potom som.si uvedomila ze nic nepuka a to chodím pravidelne na masaze ;)
ide o nespravne zatazovnie nohy, predpokladam ze necvicis svalstvo mas oslabene a odnasaju si to upony v bedrovom klbe (neviem presne teraz ako sa vola ten ktory to pukanie sposobuje). treba zacat cvicit, hybat sa a nepretazovat. prave teraz to riesim. dr s tym nic nespravi len rehabilitacie... drzim palceky
Inak lavy klb byva aj castejsie meneny, nesymetricky ho zaťažujeme... praváci...
@zuzkaa1991 zuzka a v ktorom kĺbe ti to pukalo? Ortopéd to počul pri vyšetrení?
@veroni2 na vyšetrení to nebolo pocut to bolo pocut ked bolo úplne ticho....ale asi musel nieco citit kedze nieco zatlacil pohybal s nohou a nie je pukanie uz rok.....a bedrovy bol
ortoped... nemusí to byť nič vážne, iba poposúvané riasenia kĺbu, ale aj môže ...