Počujem sa chrápať

14. okt 2021

Zaujímalo by ma či naozaj spím ,keď sa počujem chrápať. Či je to slabší spánok alebo naopak .. som po pôrode a snažím sa zaspať keď malé spí ale nie vždy to ide . A pár krát sa mi stalo že som sa počula chrápať ..trvá to cca polhodinu a ja neviem či spím 🙈po chvíľke sa spamätam ako ťahám 😏
Kľudne ma pošlite aj do prd..keď to je trápna otázka ale som zúfalá

pininka1
14. okt 2021

No zial to mam aj ja a uz kazdy spanok. Je to apnoe, bola som aj v spankovom laboratoriu ale nechceli ma riesit kedze to mam podla nich este v lahkom stupni co v ich ponimani znamena ze sa mi zastavi dychanie 15 az 20 krat. Zvykne to byt ked sa dvihne hmotnost ale niekedy aj pri velkej unave. Ja uz to mam dlhodobo a nepomohlo ani schudnut.

luccija
14. okt 2021

@pininka1 ale ona sa zobudí na vlastné chrápanie apnoe sú prestávky v dýchaní..autorka je to bežné máš slabý spánok, tak zachrapkas a zobudíš sa🙂tiež sa mi to stane, keď si cez deň na pol hodinu zdriemnem.A pri dieťati máš spánok narušený spíš, ale všetko počuješ🙂

pininka1
14. okt 2021

@luccija ja viem co je apnoe,minule som pozerala jedneho odbornika na tieto veci a jasne povedal ze to ma suvis a ze to uz ked sa budis na vlatne chrapanie nie je vobec ok.

81anina
14. okt 2021

aj ja to mavam ze sa v spanku zrazu pocujem ako chrapem a na to sa zobudim.A tiez mam pocit ze nespim ze mi dlho trvalo kym som zaspala a priatel mi povedal ze som zacala chrapat okamzite ako som si lahla a ja som si pripadala nevyspata😀 mam 2 rocne dieta ktore je minimalne 2x za noc hore tak spanok katastrofa