Nedávno som bola pár mesiacov na psychiatrii, lebo som zažila psychózu. Diagnostikovali mi Paranoidnú Schizofréniu a nastavili mi lieky, ktoré normálne beriem, alkohol nepijem, nefajčím...skrátka nič, ale začala som počuť znovu hlasy. Väčšinou nerozumiem, čo hovoria, lebo sú to väčšinou random slová a vety, ale občas počujem aj ako keby konverzáciu dvoch ľudí o rôznych témach. Bojím sa ísť ku doktorke, že ma znovu pošlú na psychiatriu a obvinia ma z toho, že neberiem lieky, aj toho, že budem mať zase psychózu... Ako to je možné, keď normálne beriem lieky??
Uplne normalne ti asi nesadli dobre lieky, bud ti ich zmenia alebo nieco pridaju. Hlavne vyhladaj co najskor psychiatra, nech to podchytia.
Skús sa na to pozrieť tak, že ti môže dať iné lieky, tieto ti nemuseli sadnúť.
Jedine tam pomozu a daju ine lieky. Je bezne, ze lieky nezaberaju tak, ako ocakavame. Nikto obvinovat nebude. Kamoskina sestra tiez mala toto s hlasmi a po nastaveni liecby to zmizlo. Ma muza a aj dieta, zije normalne
Prosim ta, taketo veci neries na MK alebo podobnych forach, ale zver sa niekomu blizkemu a vyhladaj svojho psychiatra skor, nez k tej akutnej psychoze dojde.