Pocity po očkovaní Astra Zenecou

palinohavino
3. mar 2021

Ahojte kto bol uz očkovani astrou zeneca ? Ako ste sa citili po ? Ďakujemza odpovede

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oblecenie99
3. mar 2021

@palinohavino Švagor mal hneď prvú noc štyridsiatky teploty, ale už je OK.

jendralka
3. mar 2021

kolegova frajerka bola vcera, a akurat vravel, ze od 9tej teploty do rana 38,5 , zimnica

uriva
3. mar 2021

@jendralka Rovnako poznám tri ženy = učiteľky, čo to mali rovnako, plus dve z nich aj veľké bolesti hlavy. A ešte by som doplnila, že nepoznám nikoho, kto by nemal žiadne príznaky. Ale tak bolo to len deň a že sa to dalo vydržať.

jancikaw
3. mar 2021

@uriva ja som nemala žiadne,bolela ma iba ruka,inak nič.

katka13katka
3. mar 2021

Mne trpla ruka a trochu pobolievala. Inak žiadne komplikácie...kolegyne mali zimnicu, teplotu..

ajko2011
3. mar 2021

@palinohavino my sme boli s manželom v pondelok zaočkovaní. Manžel mal asi 2 hodiny od očkovania citlivé rameno, ku večeru mu už zima bola, celé telo ho bolelo. V noci z pondelka na utorok mal zimnicu. Teplotu však nemal, ale včera nešiel ani do práce. Nebol schopný, čo ho všetko bolelo. Od včera večera už dobre. 🙂
Ja som zase bola v pondelok celý deň v pohode (očkovaná som bola 8:50) a večer od 18:00 zimnicu som mala, rameno ma bolelo (bolí ešte doteraz a mám aj červené miesto vpichu), teplota 38,2. V noci v pohode, bez teploty. A včera celé doobeda mi len zima bola, teplotu som nemala, všetko ma bolelo. Po práci som vzala tabletku, vyspala som sa a akokeby uťalo chválabohu.👏

pribinak
3. mar 2021

Synova ucitelka staršia pani, rozprávala deckám na hodine, že všetko zvládla úplne bez problémov.
Pritom je to staršia pani, má snáď 100 iných chorôb.

Nechápem zmysel tejto témy, príde mi to ako nie je mi dokopy nič, ale chcem problém, vyrobím si problém

Lebo teploty mali ľudia aj po pfizer vakcíne

imfka
3. mar 2021

@palinohavino Moja kamoška učiteľka nemala žiadne príznaky, vôbec nič (veľmi sa bála, že to bude zlé), jej kolegyne silné bolesti hlavy, bolesti svalov a teploty.
Moja švagriná zas len veľmi miernu bolesť hlavy, inak vôbec nič a svokra sa deň cítila veľmi zle, silné bolesti hlavy, pocit nevoľnosti, nič nevedela zjesť a ani vstať z postele. Ale trvalo to len jeden deň. Potom bola úplne v pohode.

fajnova
3. mar 2021

@palinohavino moji kolegovia všetci do jedného mali nežiaduce účinky. Horúčka, zimnica, bolesti hlavy a celého tela. Dva dni nemohli pracovať.

monkabohdalova
3. mar 2021

@palinohavino očkovaná v nedeľu, nebolo mi vôbec nič, len sa mi nedalo z nedele na pondelok spať 😀
Kolegyňa tiež ten istý deň očkovaná, na druhý deň mierna zimnica a pobolievanie hlavy asi 4 hodiny, inak nič

merlinja
3. mar 2021

@jancikaw nápodobne, bolesť ruky pri pohybe ale ináč som sa cítila dobre, žiadna únava nič. Až mi to bolo divné, tak som si zmerala teplotu a mala som 37,7. Keby si nemeriam, tak neviem. Inokedy keď mám 37,3 som na skapanie a teraz nič. Som si merala len preto, lebo som sa začala báť, že všetci majú nejaké príznaky - vakcína funguje, len ja nič, asi neúčinkuje :o)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hettinka
3. mar 2021

Prednostne ockovanie učiteľov a dalších profesii skončilo. Kto to nestihol, už ho teraz nezaockuju, až podľa vekovej skupiny.
https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2021969_od-...

savasava
5. mar 2021

10 hodin po ockovani som mala zimnicu, teplotu 37.5-38.5, bolest v mieste ockovania, bolest krizov. Po 12tich hodinach akoby utalo a bolo mi fajn. Manzel bez teploty, len ho boli na mieste vpichu a trochu ho bolia svaly, mal jemnu zimnicu.
Dalo sa to zvladnut

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
micusa2222
2. máj 2021

@miriam11 všetci lekári sú zaočkovaní..neviem,odkiaľ máš tieto bludy ?

ivanka12311
2. máj 2021

@micusa2222 neviem odkiaľ to máš áno mali by...ale sú aj taký čo sa nedali a nechcú sa dať zaočkovať

hettinka
2. máj 2021

Ja poznám 2 neockovanych zdravotníkov. Nedali sa preto, že covid prekonali a majú zatiaľ vysoké protilátky. Kým bolo vakcín malo, prenechavali ich tým, ktorí ich potrebuju viac. Ale obaja sa ockovat chcú uz teraz v dohľadnej dobe.

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ceresna2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hettinka
2. máj 2021

@ceresna2 akoze nie sú? Moje deti mali po každom “beznom” ockovani reakciu, teplotu, opuch, 2 dni boli nervózni. Tak isto som mala reakciu po ockovani na TBC aj na chrípku. A teraz po Astre po 1. dávke mierna, po druhej skoro žiadna.
A rátam s tým, že o rok sa pôjdem preočkovať. To od začiatku predsa je jasne, že tak ako na chrípku, bude sa treba preočkovať a vakcína nevydrží cely život. Bude to však podľa všetkého len 1 “udržiavacia” dávka prispôsobená na nové mutácie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz