Pocity po narkóze

livs25
16. máj 2021

Ahojte, idem prvýkrát do narkózy, ako ste sa cítili po prebudení???
Bolo Vám zle ?

janka_23
16. máj 2021

@livs25 mne bolo zle 3 týždne 🙄 ale myslím ze to je veľmi individuálne.

elizabet173
16. máj 2021

@livs25 nebolo mi vôbec nič, je to asi skutočne individuálne, partnerovi tiež vôbec nič, kamarátka vždy zvracala.

lusyyy36
16. máj 2021

@livs25 som cerstvo po narkóze (2dni) q tentokrát mi nebolo vôbec nič. Ale predtým co som bola 2x v narkóze som strašne veľa vracala, mne bolo veľmi zle.

hennyinnsbruck
16. máj 2021

Bola som 2x v narkóze nidky mi zle nebolo.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kkovacovak
16. máj 2021

@livs25 nič špeciálne mi nebolo len sa mi točila hlava. O 18 ma operovali a cca o 23 ma budili. Potom som nemohla zaspať a striedavo som bola do rána hore. Druhý deň ráno som chodila s pomocou a potom už postupne sama.

nika82
16. máj 2021

hlad a spanok po narkoze nula bodov, ako ma doviezli do izby uz som bola hore, som ich sprdla ze mi dali slabu narkozu a ja som sa chcela taaaak vyspat

vulka
16. máj 2021

Mne tiež nič nebolo.

kataleya
16. máj 2021

@livs25 bolo mi na zvracanie asi 2 hodiny po prebudení potom som už bola ok.

monkabohdalova
16. máj 2021

@livs25 ja som bola v narkoze 4 krát, ani raz mi nebolo zle z narkózy .. len treba rešpektovať nariadenia lekárov a sesteičiek, čiže nepiť a nejsť niekoľko hodín pred

mandarinka555
16. máj 2021

@livs25 Bola som v narkóze 9 krát, 2x mi nebolo nič...zbytok mi bolo zle a pogrcala som sa :( Je to u každého ináč a závisí aj od dĺžky narkózy. Jedna moja operácia trvala 5 hodín, to bolo najhoršie, vraj ma dlho nevedeli prebrať.

janynyna
16. máj 2021

Ja som vraj zvracala ale nepamätám si to. A potom som cely deň prespala ale mne dávali niečo do infúzie aby som spala.

majamat
16. máj 2021

bola som v narkoze 2x ( asi skor kratka narkoza ) a zle mi nebolo z narkoze. iba po vybrati mandli mibolo o niekolko hodin zle, ale to preto, ze som mala krv v zaludku

angel993
16. máj 2021

@livs25 záleží od dĺžky narkózy, aj akú ti dajú dávku. Ja som mala 4x, raz ako 8 ročná, to si pamätám že mi bolo zle ešte týždeň po. 2x mi nebolo nič, ale to boli krátke narkózy a raz mi dali silnú a nemohli ma prebrať. Po tej mi bolo dlho zle a zvracala som ešte pár dní po nej.

domiklik
16. máj 2021

@livs25 bolo mi zle, ale potom som sa vyspala a bolo to ôk

rooberta
16. máj 2021

Ja som sa nikdy nezobudila tak dokonalo vyspata ako po narkozach (mala som 2x), boli kratke, jedna dokonca iba 20 minutova, no do ruzovejsia som sa nikdy nevyspala. Rada na to spominam.

domcatko1811
16. máj 2021

Ja po narkóze som sa prebrala jak ráno, normálka, nič mi nebolo. A to som sa toho neskutočne bála. Ale ozaj, jak keby som v noci spala a ráno sa v pohode prebrala, dokonca ani točenie hlavy, ani nič... Ale hej, je to veľmi individuálne, lebo žena, čo bola so mnou na izbe, tak tej išlo hlavu roztrhať a bolo jej zle od žalúdka. Ale ona bola pod narkozou aj kvôli vážnejšiemu problému, ako ja, takže či aj to bol dôvod, prečo... 🤷‍♀️

lucinika
16. máj 2021

@livs25 ja som bola 2x a všetko v pohode

andreatytler
17. máj 2021

@livs25 Mala som 4 kratke narkozy. Jeden krat mi bolo trochu na zvracanie prvu hodinu po prebudeni. Vzdy som sa citila velmi malatna a unavena cele nasledujuce poobedie a vecer ale na druhy den uz bolo vsetko OK. Treba pit vela vody aby sa z tela vyplavili vsetka ta chemia. Najhorsia pre mna bola totalna dezorientacia po prebudeni. Kde som, co sa deje, kolko je hodin, je uz po operacii alebo na nu stale cakam a tiez mi bolo hrozne zima.

erikaa09
17. máj 2021

Mne mali dat infuzku ked som prisla na izbu a nedali.
Zobudila som sa a vyzvracala sa.potom mi dala infuzku a uz bolo ok. Mozno zalezi na aku operaciu ides a ako dlho budes spat

unicornlady
17. máj 2021

Po narkóze mi ešte aj migréna z predošlého dňa prešla :D inak taká ospalá a trošku na točenie hlavy. Jedna pani, čo bola so mnou na izbe, tá zvracala (ale tá aj pred operáciou mala veľké stresy, jej vyberali žlčníkové kamene)

mirka438
17. máj 2021

@livs25 sestra bola v narkoze lred 2 dnami a super, vibdc jej nebolo zle ani nic, vedla nej baba ze vela zvracala

monka105
17. máj 2021

Keď mi vyberali slepák, bolo mi zle, vracala som. Keď mi vybrali mandle, akonáhle som otvorila oči, pýtala som sa doktora, že už mi je super a kedy môžem ísť domov. 😂

palinohavino
17. máj 2021

@livs25 bol som 3 týždne unavený stále som spal inak všetko v pohoda