Pociťujete aj vy častú únavu?..rano vstanem poobede som už unavená musím si zdriemnut večerom už tiež na sebe cítim únavu..
Beriem da sa povedať že pravidelne magnezium, občasne aj železo - (nie každodenne lebo mám potom problém so stolicou)…
Pokial som v robote v dennej (12ky)..väčšinou sa od rana nezastavim a behám lietam cely deň…a nepociťujem nič ..taktiež robím aj nocne 12ky takze tam to mám ako kedy s tou únavou čo sa týka priamo v nocnej ale väčšinou od zrej štvrtej rana mám klud do siedmej že si mi zdriemnut z lahka…
Väčšinou keď som doma a mám kludny deň by som iba sapala a som ospalá a keď som v robote väčšinou po obede na mna dojde únava ale taká krátka ale tak to si myslím každý 😁
Pripisujem to možno aj robote a vyčerpanosti v nej stres, veľa toho..práca s ľudmi…
Taktiež sa snažím aj cvičiť aspoň 1-3x do týždňa ..
Máte niečo čo vám pomohlo??
@ivangeline viete čo strašne ostanem zapecena zo železa zato som písala že problém so stolicou
@megleka ked ta zaoeka kuo si vlakninu. Urcite je brat zelezo pre zdravie lepsie ako nebrat( teda ak je ho nedostatok). Kup si cakankovy sirup/sladidlo. Mala cajova lyzica a problem vyrieseny- prirodny, sladky, a este aj zdravy.
Šla by som na krvny obraz. A zmenila by som železo a brala pravidelne. Mne to teda pomohlo. Možno aj úprava stravy a pitný režim.