Pociťujem tlkot srdca

27. feb 2022

Som momentálne chorá, sople, v noci skákala teplota do 37,7, no celý deň až kým nezaspím už 3tí deň cítim búšenie srdca, má to niekto tiež z choroby ? Dnes som mala pulz do 100, vcera bol vyšší…
Magnézium som brala ale pár krát ma už prehnalo z neho. 😏

danielahamar
27. feb 2022

aké magnézium? Magnerot?

autor
27. feb 2022

@danielahamar magnosolv cely baliček 3 dni za sebou, po magnerote mi bolo veľmi zle na žalúdku

alik1986
27. feb 2022

Ked ma telo moc magnezka tak ho vyluci tak ze vas zacne prehanat.Treba znizit davku a brat pravidelne a dlhodobo.

danielahamar
27. feb 2022

mne bolo zle od neho, len ked som ho hrýzla a to som celé tehu 9 mesiacov užívala 6tabletiek denne

siska53
27. feb 2022

Bezne pri chorobe, ked mam teplotu, tak mavam.rychly pulz, ktory aj dost citim..
Aj ked..ja mavam obcas aj uplne bez pre mna zjavnej priciny zrazu tep cez 90.. tlak mavam zas skor nizky..

Magnezko je ale.fajn.. no ked mas teplotu.. neviem, ci pomoze, ale zas neuskodi..

Kazdopadne skore uzdravenie!

autor
27. feb 2022

@siska53 u mňa je tiez bezne 80-100 tep a tlak nizsi,
ale posledne dva dni 110-130, dneska už moja klasika 80-100 ale to bušenie je veľmi neprijemné, nemôžem ani zaspať preto 🤷🏻‍♀️.Som zvedavá či to nebude už 2hý krát korona… a ďakujem veľmi pekne 🙂

simca06022011
27. feb 2022

je to bezne pri teplote, nedavaj si nic a uz vobec nie vo vyssich davkach. Normlane dennu davku a dost
Bezne mam pulz okolo 90. Ked som chora, mavam zvyseny pulz este viac a bola som veru aj na kardiovysetreniach kadejakych prvykrat, lebo som nevedela ze co... oddychuj, vylez chorobu... ked tak saporad slekarom

autor
27. feb 2022

@simca06022011 magnezium beriem ako doplnok stravy, niekedy po jednom sačku je to OK, niekedy to je veľa, ten vyšší pulz si tiež myslím, že pri chorobe bežné, ale nikdy som to necítila, teraz ako keby z hrude ide vyskočiť 🙁

simca06022011
27. feb 2022

ja som to takto isto mala pri angine prvykrat.. ukardiologa som s panikou skoncila, ze co sa deje. A napr. stacilo ze som s dcerou vybehla hore kopcekom a myslela som ze infarkt dostanem... som sa musela rozopinat z bundy, vydychat, hrudnik mi skakal ako o zivot. A napr. ked si lahnem je to tiez, az cele telo ako keby "pulzovalo".
Mozes sa poradit s dr aj zajtra ak ams taku ochotnu, a uvidis. Mozno ked ti prejde "choroba" tak nebude problem aj srdce, tlak atd vysetrit. pre istotou. Iste sa nenapchavaj zbytocne nicim.

autor
27. feb 2022

@simca06022011 ďakujem pekne 🙂