Pocit zlej pamäte (demencie) v 18tich rokoch

klaudia181
4. apr 2021

Baby chcela by som sa poradiť mam 18
strašne si namyslam že mám zlú pamäť že trpím demenciou bojím sa chorôb bola som na CT aj na MRI bez kontrastu. Lebo mi niečo prasklo v hlave od vtedy mi je stále zle tŕpnu mi ruky nohy som slabá neviem sa sústrediť ani si zapamätať niektoré veci keď idem sa prejsť mám pocit o hodinu že som tam ani nebola neviem prísť sama ku sebe veci čo sa stali dnes tak mi to pripadá ako pred týždňom myslím si stále že mám mozgovú príhodu ja tak sa bojím že mám zlú pamäť.

pribinak
4. apr 2021

@klaudia181 chod k psychiatrovi a uvidis

klaudia181
autor
4. apr 2021

@pribinak bola som dala mi paretin na panicku poruchu

klaudia181
autor
4. apr 2021

@pribinak ale neberiem

pribinak
4. apr 2021

@klaudia181 asi by si mala

tenerifka
4. apr 2021

@klaudia181 aky je tvoj zivotny styl? Studujes? Spis minimalne 8 hodin denne? Ako sa stravujes? Mas stresy? Sportujes? Co ti povedali na to prasknutie v hlave? Preco neurobili MRI s kontrstom?

nicicka
4. apr 2021

Veru, ak ti je veľmi zle tak by si to mala brat. Je to panicka porucha a to čo máš je derealizacia. Dobrá správa je že je to len v tvojej hlave a nezomries na to. S tou pamäťou to je komplikované ale je to následok panickej poruchy. Lieky by mali pomoct. Ale ide to aj bez nich. No je to na dlho....

klaudia181
autor
4. apr 2021

@nicicka ďakujem

klaudia181
autor
4. apr 2021

@tenerifka nestudujem už spím minimálne 8hod stravujem sa tak že jem všetko čo máme doma strašný mám lebo som bola v nemocnici nič mi nezistili a nieje mi dobre bojím sa že mám aneuryzmu alebo niečo s cievami a neviem preco mi neurobili MRI s kontrastom

klaudia181
autor
4. apr 2021

@pribinak nechcem ich brať majú strašne vedľajšie účinky chcem to skusit bez nich

tenerifka
4. apr 2021

@klaudia181 napis si vsetky nejasnosti/otazky, objednaj sa znova k lekarovi a na vsetko sa detailne popytaj. Lieky by si mala brat aspoñ do dalsej navstevy lekara a skonzultuj s nim svoje obavy. Pises, ze "uz" spis 8 hodin, predtym si nespala?

klaudia181
autor
4. apr 2021

@tenerifka že už nestudujem

tenerifka
4. apr 2021

@klaudia181 chapem, moze to byt stres, nasledok prebdenych noci, ale to prasknutie nie je normalne. Lekar by ti mal na vsetko odpovedat, lebo psychika je sviña a moze ti poskodit aj to, ze si vela veci namyslas.

pribinak
4. apr 2021

@klaudia181 veď sa porozpravaj s doktorkou, vyskúšaj iný typ liekov.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz