Zdravím . Už dlhšiu dobu to na sebe pozorujem . Párkrát sa mi stáva že sa dostanem do takéto stavu že mi príde tak ťažko . Celkovo mám pocit že ako kebyže mám stratiť nad sebou kontrolu. Je mi na zvracanie , stiahnutý žalúdok aj hrdlo . Ruky úplne stuhnuté . Strašný pocit nepohody . Väčšinou po nejakých stresových situáciách alebo keď som ja nervózna . Všímam si to aj pri priateľovi. Napríklad on mi povie niečo v zmysle že som pekná a že mi to pristane ..lenže ja keď sa tak v ten deň tak necítim tak začne so mnou trhať tento pocit . Ako kebyže mi to vadí že to hovorí vtedy keď ja sa cítim zle , 😅 moja hlava začne hovoriť také veci že mi klame alebo že to není pravda. Moje psychické zdravie si všímam takto už dlhšiu dobu . Ale cítim sa ako úplný blázon a bojím sa o tom hovoriť aj s najbližšími ľuďmi ...že ma odsúdia.
Neviem vôbec čo to môže byť . Budem to riešiť aj s doktorom.... ale kým k nemu zavítam chcela by som byť aspoň tak oboznámená o čo môže ísť.
ahoj. Hmm mala som niečo podobné. Stáva sa ti to často? V mojom prípade to bola úzkosť.