Pocit, že jem niečo pokazené, pričom to pokazené nie je

nikca_123
8. aug 2020

Stretli ste sa uz s niecim podobnym?
Asi treti den na sebe pozorujem, ze min. 2x do dna pri jedle zistim, ze som prehltla nieco plesnive, pricom ked to ovoniam a pozeram sa na to jedlo (napriklad pecivo, paprika, omacka cerstvo urobena) nic mu nie je. Ak som s niekym, opytam sa, ci tiez citi, ze je to asi pokazene a za kazdym je odpoved, ze nie, jedlo je Ok. Pripadam si ako cvok.

Moze sa jednat o nejaky zdravotny problem?

s_a
8. aug 2020

Tehotenský test si neskúšala? 🤭

caroline_
8. aug 2020

ja mam nieco podobne uz dobrých par rokov, nastastie nie kazdy den ale par krat do roka sa mi stane, ze v jedle citim divnu chut, ale nie plesnivu, ja to opisujem ako keby nejaka potravina bola niecim napachnuta a staci mi ze si dam len trosku z takeho jedla tak ma napina a musim to okamzite vyplut, aj to citim nosom a aj chutovo.raz nam takto dosla pizza, co je moje oblubene jedlo,a ako som sa do nej schuti pustila, tak som to aj vyplula :D samozrejme podla muza to bolo ok :D

caroline_
8. aug 2020

@caroline_ a inak som celkom rada ze nie som jedina, ked som si o tom nieco hladala na internete nic mi nenaslo... a tiez presne to co ty pises, aj pri uplne cerstvych surovinach a jedlach, a podla ostatnych tomu nic nie je :D

nikca_123
autor
8. aug 2020

@s_a Sice sa snazime, ale takyto tehotensky priznak som teda nikde nenasla 😃 Je to este skoro, menzes ma prist az o 6 dni.

nikca_123
autor
8. aug 2020

@caroline_ Tak nie som sama, tiez to okamzite vyplujem, ale ked vidim, ze to niekomu chuti, skusim si dat z jeho porcie a nie vzdy to citim, tak sa preto uz citim ako vysinuta 😃 Tiez som hladala na googli a nic som nenasla. A dnes to bolo z cerstvej papriky priamo zo zahradky, ktorej fakt nic nebolo 🙄

caroline_
8. aug 2020

@nikca_123 presne ako keby som o sebe citala :D a fakt to mas kazdy den?

nikca_123
autor
8. aug 2020

@caroline_ Naozaj mam to 3 alebo 4 dni, predtym som naozaj zjedla nieco co bolo pokazene a bolo to jasne, ale teraz si dam a hned to vyplujem, ale nie vsetko jedlo, len jeden kusok v tom jedle mi vadi a oznacujem ho za pokazeny a teraz som sa uz aj frajera opytala, ci ten dzus co mi podava nie je nahodou pokazeny a to som ho este neochutnala, snad sa tento stav strati tak rychlo ako prisiel 🤔

catherinah
8. aug 2020

Nemate pokazeny zub alebo zub s liecivou vložkou?

nikca_123
autor
8. aug 2020

@catherinah Nie, zuby mam v poriadku urcite. Uvidim ako to bude v nasledujucich dnoch. Mozno to odzneje.

klarss
9. aug 2020

@nikca_123 ja som to mávala tiež. Schudla som vtedy 10 kíl za dva týždne pretože prakticky všetko čo som dala do úst som cítila ako "pokazené" pritom som to varila sama z čerstvých vecí. Doktorka mi povedala, že to môže byť psychické v období zvýšeného stresu a dala mi tabletky na ráno na žalúdok čo ukľudňujú kyseliny. Inak to prešlo samo. Sem tam sa to vráti ale beriem to tak že to mám iba v hlave. Pár dní jem striedmo a samo to zase prejde 😊

nikca_123
autor
9. aug 2020

@klarss Dakujem za tvoj prispevok, pockam este nejaky cas a ked to neprejde, pojdem k dr. Ja som praveze mala dlhsi cas dovolenku, takze stres ziaden.