Ahojte prosím vás ja by som sa chcela opýtať či niektorá z vás mala pocit zaseknutia niečoho v krku napr.potravy alebo šupky z hrášku alebo ja neviem ako to nazvať . stále prehltam ale na prázdno a toho pocitu sa nejdem zbaviť .na ORL som bola a že je všetko v poriadku .už som z toho na nervy.pit aj jesť môžem bez problému.budem rada ak poradíte.
@kramerka ja sa na to liečim dlhodobo, ak je to uz horšie tak prísna diéta alebo skus nolpazu, ta slabšia je bez predpisu, treba ju brat aspoň týždeň. Silnejšia na predpis. Inak sa vyvaruj ťažko stráviteľnym jedlam, u mna sú to paprika, cibuľa, cesnak, stiplave, ťažké jedlá, čokoláda...
@kramerka ja som to mala tiez, zacalo to supkou, spravili mi rontgen s prehltanim kontrastnej latky, tam nenašli nic, ale na ultrazvuku mi zistili, ze mam zvacsenu stitnu zlazu a aj uzliky. Krvne vysledky na stitnu som mala dobre. Lieky na stitnu mi nepredpisali, preslo to samo.
Ja to mám tiež pomali sa bojím aj jesť bola som na ORL vraj viacej tekutiny treba piť.A môže to byť aj psychické.Nikdy predtým som to nemávala 🤷
Psychika uzkost
Pokiaľ si bola na ORL a bolo všetko v poriadku, tak to bude psychické. Veľa ľudí to tak má.