Nestáva sa vám to ? Môže sa takto prejavovať reflux ?
Vždy keď si mám zapíjat kapsule , mám už strach z toho. Väčšinou vzdy po zapiti má to ostane tlačiť v krku , niekedy sa mi nedá ani akoby vygrgnut a mám pocit že sa tým dusim. Niekdy to necítim ani hneď po zapiti ale o chvilku príde ten pocit. A už hľadám rychlo vodu a niečo mentolové .. strašne stavy…
Tak isto to mám niekedy aj z jedlom ( vlastne skoro každý deň). Niekdy po prehltnutí mi to ide akoby ťažko dole , sj keď si zapijem vodou mám až paniku z toho že to tam je zaseknuté a dusi má to pár sekúnd kým to cítim ako to ťažko zliezla do brucha a a potom sa uľaví.
Každý deň mám vlastne už z toho strach že má to udusí
neviem ci reflux, ale toto sa stava aj pri hiatovej hernii. treba ist na gastroskopiu nech sa na to pozru.
Ahoj pomohlo ti niečo?
@arabela55 ahoj mne nič nepomohlo , mne sa to stále stáva že to cítim 😏 máš tiež take ?
áno už 3 roky☹ a tiež nič nepomáha chcem skúsiť ešte antidepresíva či nepomôžu☹ sa chystám , lebo to je veľmi obmedzujúci život taký☹
Áno, môže to byť reflux a zlé trávenie ale napr. aj psychika. Treba zájsť k obvodnemu aby ta poslal na vyšetrenia. Alebo si skus kúpiť Nolpazu 20mg, ľahšie sa stravuj a keď príde po pár dňoch úľava, je to reflux. Keď nie tak k tomu obvodnemu.