Už som tu sem raz písala... Ešte stále mám ten pocit a ešte ma stále aj napína každú chvíľu, už je to aj na nevydržanie. K doktorke to mám ďaleko a musím cestovať autobusom, tak snáď ma šofér nevyhodí, keď ma tam bude napinat. 😖 Aké vyšetrenia zvykli v takomto prípade robiť? Ak nič neuvidia, tak ma pošlú na hadicu?
@radanna11 😣😖
Mne sa zas o tomto sníva že si vyťahujem z hrdla vlas ktorý ani nejde von lebo nemá konca
Ja som to mala kedysi davno, stale akoby vlas a aj po jedle ma napinalo. Mala som nakoniec helicobaktera v zaludku. Zistili to s tou hadickou.
@ladyblcha Lenže ja už aj zvraciam...totálne taký pocit, ako vlasy...úplne... Teraz čakám na krčnom a už som dvakrát zvracala aj tu
smer gastro, endoskopicke vysetrenie s kamerou co ti zavedu do hrdla zistia co je v hrdle alebo pazeraku, pripadne to.moze ist zo zaludka
@ladyblcha presne o tom hovorím
autorka: Zistili daco?
@ladyblcha Nie☹️ Povedali iba toľko, že ak by to neprestávalo, tak mám prísť o týždeň... No dúfam, že týždeň to trvať nebude. Bojím sa už aj jesť, lebo ma neustále napína a veľakrát aj reálne zvraciam...
autorka: smer gastro
Ja som tak aj naozaj mala asi sedem hodín.
Stále som si myslela že si to nahovaram lebo sa mi ho nedarilo nájsť ale chodila som si prstami tak hlboko v krku kým som fakt nevytiahla vlas