Pocit uochatej nosnej dierky a bolesť líca a zubov

3. máj 2023

Chlapa neviem dostať ku dr.,odkladá to. Boli sme chorí, ale teraz uz bol par dni relativne fajn. No od včera sa sťažuje, ze jednu dierku ma strašne upchatú a ze ho na tej strane bolí aj lice aj zuby. Poobede mu nezabrala ani tabletka od bolesti. Co to moze byt? Obavam sa, ze tam má uz zápal, a nedajboze mu este opuchne pol tváre, ak sa mu tam nieco kopí. Ale tvrdohlavý jak baran. Ďakujem

marca12
3. máj 2023

Tak ked sa boji ist,nech aspon zavola dr.a predpise mu antibiotika a pojde si vybrat do lekarne.

simca06022011
3. máj 2023

ked je tvrdohlavy nechaj ho tak. Ono par komplikacii, potom nemocnica, pripadne nejake prijemne zakroky... a prejde tvrdohlavost kazdeho barana.

deginko
3. máj 2023

Toto môže byť aj zo zubov ale aj zápal dutín...takže jedine dr...ako čudujem sa,že niekto dobrovoľne trpi

renka100
3. máj 2023

Su to dutiny - zapal treba urcite antibiotika

autor
3. máj 2023

@marca12 on má takeho dr., že musí prísť aby mu spravil komplet vysetrenie.

autor
3. máj 2023

@simca06022011 to je síce pravda, ze potom mozno zmudrie. Ale ja uz som bez tak unavená deti, pes, a este ked on bude ako zdochlinka tak ma šľak trafí.

autor
3. máj 2023

@deginko má sople, tie akoby sa mu zacali vracať, len + to co som napisala prispevku. Tak ktovie co sa mu tam robí

autor
3. máj 2023

@renka100 ďakujem, idem skúsiť do neho hucat, nech ide hned rano k dr. ... Len on je taky baran, že ku dr. ide, az ked je vekmi zle

simca06022011
3. máj 2023

je dospely, svojpravny, ak bude ako zdochlinka, nech sa o seba postara. My zeny sa musime. Ja mam takeho barana a s kludom si vylozim nohy ked "umiera" a necham ho... pretoze povedat si neda a teda neviem o tom, ze by on mna niekedy obskakoval alebo nebodaj k lekarovi sikoval...
urcite to budu dutiny, moze sa mu pridruzit aj zapal dutin/ak nepomahaju lieky od bolesti, tak napr. mozno aj nejaky nerv sa mu zapali (?)
K lekarovi pojde, urobi vyter, mozno odber, dostane atb a pojde domov.. posle ho mozno na orl, rtg...

janinah
3. máj 2023

Suche teplo na oblasť dutín,kvapky do nosa,analgetiká...a len mu povedz,že jedna stará skúsená sestra mu odkazuje,že infekt v hlave sa môže krvnou cestou preniesť ďalej a taky zápal mozgových obalov už taká sranda nebude...

deginko
3. máj 2023

Áno ja tomu rozumiem,ale tieto príznaky môžu byť kľudne aj zo zubov...napr odumrety zub a nad ním obrovský zápal....kľudne môže mať aj upchatý nos aj sople...včera mi zrovna kamarátka hovorila a ona mala takéto príznaky plus bolesť hrdla k tomu a problém bola priecne neprerezana osmička...takže môže to byť x veci...ale teda ak ste boli chorí...najskôr by to mal byt zapal dutín...ja som ho prekonala počas vianoc...mala som chytenu jednu stranu tváre,bolesť oka,zubov...a tabletky od bolesti zabrali Lenka chvíľu...bežala som na pohotovosť a hneď mi dali ATB...ani vytery robiť nemuseli

marca12
3. máj 2023

Skusali ste solmucol alebo sinupret?