Caute baby, mávam cez deň pocity točenia hlavy, alebo ako to mám vysvetliť, akoby okolie nebolo reálne. Kedysi som zažívala takéto epizódy ale boli z antidepresív, žiadne lieky okrem persenu a antikoncepcie neberiem. Už 4 dni ma bolia dva zuby, v pondelok mi idú trhať oba a utorok a stredu mám skúšky v škole. Neviete poradiť čo s tým? Dávam si aj magnezium, robím dychové cvičenia a aj cvičím. Ďakujem 🙂🙂
@kachita mám úzkostné stavy často, neviem čo s tým už, mám to omnoho lepšie ako som kedysi mávala, len už si neviem rady. Skúšam všelijaké meditačné techniky, psychológa nechcem už som chodila veľa rokov a viem čo by povedali.
@renata27322 a prečo neberies antidepresíva?
psychika...
@lucia851 pretože ich nechcem, keby ich vysadím, vrátilo by sa to naspäť a bolo by to možno aj horšie a to určite nechcem. Verím že existuje aj bezliekova alternatíva
chrbticu máš vyšetrenú? Dobrý fyzio ti vysvetlí, ako je prepojená chrbtica, nervy a ako to môže súvisieť s panikou...
@renata27322 ja ich beriem a veľmi mi pomáhajú bez nich svoje šťavy nezvládam
krčná chrbtica.....
@sisamisaaa áno mám vyšetrení, mám miernu skoliozu medzi lopatkami a na krku a trapezach mám spazmy
Krčná chrbtica alebo ešte vnútorné ucho.
@renata27322 najskor to bude somatizovana uzkost, poznam to. Pripadne z krcnej chrbtice.