Mamičky ale aj nemamamicky, prosím potrebujem poradiť. Som 4,5 mesiaca po pôrode a už nejaký čas pociťujem ako keby tlak v konecniku, ako keby ma tam niečo tlačilo. Stalo sa mi raz že som mala po stolici krv na toaletnom. Bojím sa či to nemôže byť niečo vážne. A ešte by som sa chcela spýtať, zacali sa mi robiť na ľavej ruke také hnedé skrny ale po nejakom čase zmiznú ale potom sa znova objavia. Či to môže nejako spolu súvisieť. Dakujem za kazdu radu
Urcite su to hemoroidy. Treba skusit kupit v lekarni, mne pomaha najviac factu a gel z dubovej kory.
Su to skôr ako tie pigmentove škvrny, a môžu to byť teda tie hemoroidy? A s nimi treba ísť k svojmu doktorovi alebo gynekologovi? Trošku sa hanbím ísť s tým doktorovi
Asi hemeroidy,mne vypukli po porode ...
Poradim ti co mne zabralo.
Masticka Hemostop gel s dubovou korou,cena do 7€ a je velmi velmi dobra.Najprv skus toto potom je taky balicok kde su i tabletky na 3mesiace na obnovu stien zil plus tento gelik v cene do 30€ .
Zabera to ihned .Poradila som uz dost ludom a su spokojni vsetci a ziju 😁😁😁
Gynekolog ti z hemeroidami nic neurobi iba mozno posle na vysetrenie gastro.
Hemeroidi aj ja som mala po porode to ma skoro kazda proste nasledok teho babatko tlacilo .. masticka z lekarne je dobra aj na tie vnutorne myslim .. ja som citila taku hrcku pod kožou .. a štipanie po wc ten krem to hnet ukludnil ani neviem kedy to zmizlo same. Aj krv som mala raz dva x ked bola tvrda stolica preto treba dat pozor co ješ aby nezapekalo.
@evicka20 k tomu konečniku: daj si vyšetriť či ide o vnutorny hemeroid. Po pôrode je to skoro u každej samozrejmost, skoro. Ja mam vonkajši a krv tiež. Treba si to dat do poriadku. Robia to chururgicky, vraj to boli a potom 2 tyzdne sediet na kolese.. znamy to absolvoval.
Hnedé škvrny? Ako keby tie starecke, alebo pigmentove? Tie su v tehu normalne, a po porode asi ešte hraju hormony svoju rolu.
Ja som tiež 4,5 mes. po pôrode, potim sa ako somar v kufri, neschudla som ani posrané kilo a to teda strava a pohyb je. Neviem kedy sa mienia dat hormony nam dokopy. Vraj to trvá zhruba ako tehotenstvo....