Ahojte sim asi mesiac od lahkeho priebehu covidu. Odvtedy mávam niekedy cez den pocit teploty, ale teplotu realne nenameriam. Je to dosť nepríjemne. Nemáte niekto skúsenost?
Stava sa
Prejde to
@galioska mam doma olej pestreca, začnem užívať
Ďakujem za tip
@taktotedanie máš skúsenosť? Je to take dost nepríjemne. Najlepšie mi je vonku na zime, vtedy ma ani oči neštípu. Niekde si komentovala a radila kvapky do oči, aplikujem už 2 tyždne trocha lepšie, ale nie ok. Dosť pomaha ten chlad vonku. Tak neviem ani o pocite teploty a ani o očiach🤷♀️
Ja nie ale taketo priznaky som pocula uz xykrat preslo to vsetkym
@taktotedanie aha ďakujem pekne , a nevies či užívali čosi špecialne?
Nie, bezne vitaminy C,D ci ine multivitaminy, milgammu alebo revitanerv ak mali nejake bolesti
Ja to mám zase opačne, pred 17 dňami som ochorela a stále mi býva zima... niekoľkokrát denne aj v noci
mala som asi 2 mesiace po covide, zvýš vitamíny, oddychuj, neboj prejde to
@zmrzlinka8 ake a kolko ci coho užívala? 🙂
hlavne vit. D vyššie dávky, beriem Vigantol aj mimo covidu, ale ten je na predpis, pripadne mozes voľnopredajný D vit., plus vit. C 1000 mg denne, B1 50 mg, B6 20 mg, zinok Zinkorot aj 2 tbl. denne (odstup od jedla), selén. Chce to čas, aj 2 mesiace.
A este mozes pripad serapeptazu
@taktotedanie z tej ma bolela hlava. Neviete nahodoi co je lepsie kúpit na bolesť nôh? Remyelin alebo revitanerv?
To je jedno vlastne
@taktotedanie vy by ste si ktore?
Ktore by boli lacnejsie
skus si urobit detoxikaciu tela. vycistit pecen, napr pastec mariansky je dobry