Pocit ťahania pery do ľavej strany

vanda323
31. dec 2021

Ja uz takto ďalej nevládzem. Stále si buď niečo nahovaram alebo už neviem sama. Mám pocit že sa psychicky zrutim.
Zdá sa mi že mi dolnú peru začalo ťahať do ľava. Som z toho nervózna, vyšetrovala má ale neurologička, a tá skonštatovala že je to ok. Že mi nič není, že ten výpadok zraku vtedy mohla spôsobiť migréna. Som zúfalá neviem či som fakt psychopat alebo čo už. Neviem sa na nič sústrediť. Nevládzem uz takto ďalej! Naozaj nevládzem! Môže to byť aj z toho že nemám v ústach protézu? Ťahá mi mám pocit dolnú peru a protézu mám hore . Len teraz ako sme v nemocnici, tak ju nemám založenú.

bloger
31. dec 2021

@vanda323 Skús sa hlavne upokojiť možno to bude tým neboj sa. Robili ti aj nejaké iné vyšetrenia ktoré súvisia s tým?

loliki
31. dec 2021

@vanda323 Nehováraš si to. 🙂 Pomohlo?

vanda323
autor
31. dec 2021

@bloger Nie, len neurologička má vyšetrovala, tak ručne. Že keď odrodim mám ísť na CT.

vanda323
autor
31. dec 2021

@loliki Nie, nepomohlo, ale z čoho to môže byť?

veronikaszabova
31. dec 2021

@vanda323 prepac,.... Ale strasne mi pripominas este jednu tu na Kobyle - Lucia851, tiez tu nonstop pridava nejake choroby.
Skus pokecat s nejakym psychologom. A to nemyslim v zlom

librarian
31. dec 2021

ty veľmi dobre vieš z čoho. psychika. PSYCHIKA! potrebuješ dlhodobú psychiatrickú liečbu, inak budeš doživotný hypochonder a nebude trvať dlho a začneš tým srať nielen ženy na MK, ale aj doma svoju rodinu. manžel ti to nemusí celý život tolerovať, takéto bláznivé prejavy... kľudne sa môže stať, že ti zostanú len tieto tvoje bludy...

vanda323
autor
31. dec 2021

@veronikaszabova Veď chodím k psychiatričke, beriem lieky, a áno asi by som mala navštíviť aj psychológa . Cítim sa ako pred psych. Kolabsom ozaj!

jordana111
31. dec 2021

@vanda323 nemáš nízky tlak?

vanda323
autor
31. dec 2021

@jordana111 Neviem dom v nemocnici a tu nemám svoj tlakomer, nechc záťažit sestričky ešte somnou, dosť behajú po oddelení vo pozerám až mi je ľúto za nich

januska20
31. dec 2021

@vanda323 prečo si v nemocnici? Budeš už rodiť?

vanda323
autor
31. dec 2021

@librarian Veď toho sa obávam, že začnem ísť na nervy manželovi, zatiaľ mi veľmi prejavuje ohľaduplnosť ale do kedy? Občas vidím ako keby bol zo mňa nervózny už no nedá to na javo snaží sa somnou komunikovať

vanda323
autor
31. dec 2021

@januska20 Nieee, dufam😄 Emka moja má nejakú uzlinu v brušku. Dostava infúzie

januska20
31. dec 2021

@vanda323 aha? Čiže sprievodca..

mony232
31. dec 2021

@vanda323 ak chodíš k psychiatričke tak ti asi nevie nastaviť správnu liečbu, a v tom prípade ju treba zmenit.Idealne psychiatra aj lieky treba zmeniť.Lebo takym stylom dopadnes velmi zle

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
31. dec 2021

@vanda323 mala by si sa spamätať a prestať. Začni žiť prosím ťa normalne. Nič ti nie je a vkuse si hľadáš a vymyslas choroby. Čo by druhí dali zato byť zdraví. Raz tu bola takáto téma a presne si teba pamätám ako si babe radila. Tak to začni realizovať na sebe.

adka176
31. dec 2021

PREČO si to robíš? Prečo to robíš deťom, manželovi.... kašli na seba.....čo si stále všímaš seba....venuj sa niečomu inému.... čítaj, maľuj, hraj sa s malou.... bože môj.... prečo si to robíš ešte ťažším...nikam to nevedie....daj si POVEDAŤ....povedz si stop dosť ... nič mi nie je a venuj sa iným veciam.....

romea
31. dec 2021

@vanda323 jednoducho sa tvoje myšlienky musia sústrediť na niečo iné ako na seba, cto veľmi pomáha zamestnať myseľ a nevníma seba, cskodis sebe a okoliu to v dobrom a smer dobrý psychológ, pripadne hospitalizácia v Zaluzi, to ti určite pomôže

librarian
31. dec 2021

@vanda323 presne - dokedy? chceš tú skúšať, že koľko mu potrvá, kým ťa opustí? lebo kto by chcel prežiť život pri takom človeku, akým si (možno dočasne) ty? ...ak chodíš k psychiatričke naozaj poctivo a dlhodobo (neviem, zdalo sa mi, že si písala, že kvôli corone si chodiť prestala....) a si na tom takto, tak ti tá lekárka nepomáha a treba ju zmeniť, alebo to s ňou dôkladne konzultovať (liečbu, prístup...), lebo ty fakt pôsobíš, že si na tom každý deň horšie.

veronikaszabova
31. dec 2021

@vanda323
V prvom rade vyhod ten tvoj tlakomer. V druhom rade - ak ti liecba Nepomaha, treba zmenit lieky. Lebo OK nie si...

librarian
31. dec 2021

@veronikaszabova bože, už sa jej tu niekto neznalý veci vypytoval na tlak. :D súhlas, tlakomer podarovať niekomu, komu sa reálne zíde a situáciu riešiť inak.

vanda323
autor
31. dec 2021

@januska20 Áno sprievodca. Hádam nás už pustia domov

vanda323
autor
31. dec 2021

@veronikaszabova Nie som ok fakt! Ale už nevládzem!

vanda323
autor
31. dec 2021

@librarian Som na Tom zle, naozaj, a keď si to všímajú už ženy na MK, tak čo moja rodina, si kladiem túto otázku....

vanda323
autor
31. dec 2021

@librarian A áno chodím poctivo k psychiatričke, len na terapie nechodím lebo mi dala niekedy termín až v novom roku

veronikaszabova
31. dec 2021

@vanda323 ved si v nemocnici, poziadaj o konzultaciu s odbornikom. Co ine ocakas? Ze je to OK takto sa spravat? Nie, nie je. Proste ti treba nasadit novu liecbu.

vanda323
autor
31. dec 2021

@romea Máš skúsenosti s hospitalizáciou v Zaluží?
Čo sa tam deje realne? Či sú tam nejaké sedenia alebo len do teba pchaju lieky

vanda323
autor
31. dec 2021

@adka176 Cítim sa sáma , že má.nikgo nechápe nerozumie mi. Manžel mi tvrdí že už nevie ako mi viac uľahčiť život

vanda323
autor
31. dec 2021

@martul V Tom čase dom asi bola v poriadku JA keď som radila ....teraz však niesom. Cítim to. Ešte ma čaká cisarak k tomu bojím sa ho

daren1
31. dec 2021

@vanda323 už si ztp ci ešte potrebuješ papier?