Ahojte…
Prosim Vas neviete nemate skusenost co moze znamenat alebo co na zvlastny pocit v krku? Ako keby zvieranie alebo keby taky priduseny pocit…alebo ako keby tam nieco mam nejaku guču…
Po novom mam diagnostikovane problemy s krcnou chrbticou a trpnu mi ruky posledne tri dni tak neviem ci toto pridruzivat k tomu ci nie…
Co nato alebo co stym kedze je nedela a lekar neordinuje ?🤔 nejake rady?
Dakujem
Psychika, alebo aj od krcnej to moze byt
@7lenka11 neviem o tom ze by som mala problemy so stitnou…nedavno som absolvovala preventivnu prehliadku a vsetko bolo ok neviem teda ci na zaklade toho sa da aj to zistit 🤔 jedine co riesim za posledny tyzden su problemy s krcnou 😕
@luciar260 ak psychika tak hm praveze posledne dni som dost v klude, jedine co ma vyvadza z mieri je trpnutie ruk z tej krcnej… takze ak je to privodene z tej krcnej tak potom beriem a tiez ma to napadlo len neviem ci je to mozne- taktiez taky priznak …
Vdaka ☺️
Psychika, uzkostne stavy.
Krvne testy mozu byt ok, no struma sa neprejavi v odberoch..
ahoj, triafam na slepo, ten pocit zvierania v krku, nenastal po konzumacii nejakej potraviny, napoja? mohlo by ist o potravinovu alergiu.
Mavam taketo stavy, a taktiez trpnutie ruk v noci, hlavne spodok ruky malicek a prstenik smerom k laktu , je to od chrbtice a tiez to moze byt spojene s uzkostou , tiez som tomu nechcela verit ze ja a psychika? To nie ja som predsa vesely clovek.... no po vsetkych vysetreniach co som pochodila vsetko ok, chrbtica mensie nedostatky tak som chodila k fizio. A velmi pomohlo, citim sa ovela lepsie, krcnu mi pekne odblokovali, a hrudnu tiez ja mam najviac s hrudnou problemi a ta mi sposobuje velmi nelrijemne stavy niekedy, ale po tych terapiach mi je lepsie ovela
Keď tŕpnu ruky môže to byť aj tetania ,treba veľa magnézia
@heln nie praveze vobec niesom alergicka na nic
@luciar260 a co si prosim robila s tym stiahnutym hrdlom? Uz to mam treti den a je to dost neprijemne neviem co mam stym robit… na rehabky som objednana ale az o tri tyzdne a zazial teda neviem ako vyriesit tento problem…k neuro sa dovolat je nemozne 😕. Uz som zufala nechapem preco sa mi to deje 😕
Syn bol aj na krčnom no všetko ok,potom ležal na točenie hlavy v nemocnici tak ako užíva magnosol aj to stiahnutie hrdla je zlepšené no budeš mať podľa mňa tetaniu
Samo to preslo
@luciar260 joj rak budem dufat nech to co najskor prejde. 🙏🙏🙏🙏
No ono to moze trvat dost dlho, ja som tiez myslela ze sa toho nezbavim ani tych mojich dalsich tazkosti ( stiahnute hrdlo je oproti tomu nic) a takmer cca po roku je nachvilu klud , uvidime dokedy
Ahoj prešlo to? Pomohlo niečo, aby si poradila nám ostatným Ďakujem
@arabela55 ahoj moze to byt psychika, krcna chrbtica alebo aj alergia je to velmi neprijemne no nebude to nic vazne, mne sa toto deje aj v noci a to tak ze sa zobudim na to ze sa dusim strasne hnusny pocit... deje sa mi to roky uz som bola zufala lebo nik mi nevedel povedat z coho.... no pravdepodobne u mna ide o histaminovu intoleranciu vysadila som zopar potravim z mojho jedalnicka a citim sa lepsie ...
Prosím čo vám pomohlo nato stiahnuté hrdlo a už viete prečo ste to mali ? Ďakujem
U mňa sa takto s hrdlom prejavuje reflux. Môže to byť aj tetania keď ruky tŕpnu
@luciar260 Ja som sa alergologicka pýtala či sa takto nemôže prejavovať histaminova alergia a ževraj nie .Ale asi áno keďže máte s tým skúsenosti .Vám aj zistili a robili testy na histamin ? A už vám bepuchne hrdlo ako nejdete tieto veci ? A jogurty žiadne ? Tiež ste mali pocit slabého výdychu pri tom stazenom dýchaní ? Čo vám vtedy pomohlo ?
problémy so štítnou žľazou? ja som mala strumu a krk bol akoby opuchnutý a zväčšený..