Ahojte, vedel by mi niekto poradit...vecer ked si lahnem, mam pocit plneho mechura, zacnem chodit aj 3-4x na WC..tento problem mam od porodu...ale vylucne, len po lahnuti ..... cez den fungujem uplne normalne...neviete co by to mohlo byt ? K lekarke uz som bola objednana 3x, no zakazdym bol nejaky problem...raz covid raz dieta chore atd atd...teraz som dostala termin az o mesiac :(...dakujem za odpoved
Hyperaktivny mechur mozno.
A akej lekarke ides? Urologicke ci vseobecnej? Ak ides na prvu navstevu k urologicke, odporucam ti viest si aspon 2 dni mikcny dennik.
Zapisuj si cas, kolko si vypila (ml) a kolko kedy vycikala (musis cikat do odmerky). Vela to pomoze pri diagnostike.
@anjelicek26 to mi nenapadlo...ale normalne chrobak do hlavy...uvidime, dakujem
@pbra40 najprv to chcem riesit s gynekologickou...a potom uvidim
@pbra40 ale to by sa tykalo celeho dna ci? Ja tento problem mam len vecer ked idem si uz lahnut :(
Tak ja cítim teraz v poslednom tehu,ze sme tak na hranici prolapsu mocaku,keďže maly stojí doslova v krčku maternice🫣 Tak snáď to nedorazi úplne,lebo to by bolo na operáciu... teraz to aj tak nemám ako riešiť... uvidíme po porode...
Ja mám to isté, cez deň som úplne v pohode, ale večer idem aj 5-6x a je to niekedy len občasné ciknutie, no mňa to tak tlači, že jednoducho musím ísť ... Môj priateľ sa už smeje, že čo ja budem robiť v starobe, či tam strávim celu noc :D Ja ale cez deň moc nepijem vody a začnem piť navečer a čítala som, že potom je ten močový mechúr, ako špongia, že ta voda len cez mechúr preleti, preto to časté chodenie na wc ...
Mam to iste- po poslednom porode pokles mocoveho mechura, maternice..oslabene panvove dno..najviac to citit, ked sa clovek ukludni..takze napr. pred spankom. Mne to zacali riesit az teraz, 2 roky po porode..caka ma fyzio a uvidime, co dalej. Cvicit som cvicila sama, ale moc to nezaberalo.
@amelie2017 smiem sa spytat ako Vam na to prisli? A ktory odbornik?
Ja som mala ochabnute panvove uz po prvom, ale vtedy som mala maternicu a mocak ok. Uz vtedy som pocitovala castejsie mocenie, chodila som do speci gynekologickej ambulancie. Potom sme sa vsak stahovali, opat som otehotnela a zas to iste. Ale teda az pri cytologii si PA vsimla, ze teda uz je tam aj pokles. No zatial cakam kym mi daju termin na gynekologiu a ku gynekologickej fyzio. Zijem v zahranici.
Poklesnuta maternica môže byť.. ze tlaci v tej polohe na mechúr.. ale počkaj na toho lekára, toto je také hádanie.