Pocit plného mechúra večer pred spaním

3. mar 2024

Ahojte, vedel by mi niekto poradit...vecer ked si lahnem, mam pocit plneho mechura, zacnem chodit aj 3-4x na WC..tento problem mam od porodu...ale vylucne, len po lahnuti ..... cez den fungujem uplne normalne...neviete co by to mohlo byt ? K lekarke uz som bola objednana 3x, no zakazdym bol nejaky problem...raz covid raz dieta chore atd atd...teraz som dostala termin az o mesiac :(...dakujem za odpoved

anjelicek26
3. mar 2024

Poklesnuta maternica môže byť.. ze tlaci v tej polohe na mechúr.. ale počkaj na toho lekára, toto je také hádanie.

pbra40
3. mar 2024

Hyperaktivny mechur mozno.
A akej lekarke ides? Urologicke ci vseobecnej? Ak ides na prvu navstevu k urologicke, odporucam ti viest si aspon 2 dni mikcny dennik.
Zapisuj si cas, kolko si vypila (ml) a kolko kedy vycikala (musis cikat do odmerky). Vela to pomoze pri diagnostike.

autor
3. mar 2024

@anjelicek26 to mi nenapadlo...ale normalne chrobak do hlavy...uvidime, dakujem

autor
3. mar 2024

@pbra40 najprv to chcem riesit s gynekologickou...a potom uvidim

autor
3. mar 2024

@pbra40 ale to by sa tykalo celeho dna ci? Ja tento problem mam len vecer ked idem si uz lahnut :(

anjelicek26
3. mar 2024

Tak ja cítim teraz v poslednom tehu,ze sme tak na hranici prolapsu mocaku,keďže maly stojí doslova v krčku maternice🫣 Tak snáď to nedorazi úplne,lebo to by bolo na operáciu... teraz to aj tak nemám ako riešiť... uvidíme po porode...

nikoleta999
3. mar 2024

Ja mám to isté, cez deň som úplne v pohode, ale večer idem aj 5-6x a je to niekedy len občasné ciknutie, no mňa to tak tlači, že jednoducho musím ísť ... Môj priateľ sa už smeje, že čo ja budem robiť v starobe, či tam strávim celu noc :D Ja ale cez deň moc nepijem vody a začnem piť navečer a čítala som, že potom je ten močový mechúr, ako špongia, že ta voda len cez mechúr preleti, preto to časté chodenie na wc ...

amelie2017
3. mar 2024

Mam to iste- po poslednom porode pokles mocoveho mechura, maternice..oslabene panvove dno..najviac to citit, ked sa clovek ukludni..takze napr. pred spankom. Mne to zacali riesit az teraz, 2 roky po porode..caka ma fyzio a uvidime, co dalej. Cvicit som cvicila sama, ale moc to nezaberalo.

autor
3. mar 2024

@amelie2017 smiem sa spytat ako Vam na to prisli? A ktory odbornik?

amelie2017
3. mar 2024

Ja som mala ochabnute panvove uz po prvom, ale vtedy som mala maternicu a mocak ok. Uz vtedy som pocitovala castejsie mocenie, chodila som do speci gynekologickej ambulancie. Potom sme sa vsak stahovali, opat som otehotnela a zas to iste. Ale teda az pri cytologii si PA vsimla, ze teda uz je tam aj pokles. No zatial cakam kym mi daju termin na gynekologiu a ku gynekologickej fyzio. Zijem v zahranici.