Pocit plávania v priestore

bebememe
22. mar 2023

Ahojte 🙂
Možno mal niekto podobne skúsenosti už som veľmi vyčerpaná s toho keď sa to stále objaví.
Sú to stavy ktoré prídu zriedka naposledy pred rokom no teraz sa to začalo opakovať skoro každý týždeň.
Keď si večer ľahnem spať po určitom čase ma prepadne hnusný pocit tela a potom z ničoho nič sa mi hlava točí doľava doprava a to neustále doľava doprava ma tacká cele telo mam pocit ako keby rýchlo išlo doľava a doprava potom príde potenie rúk búšenie srdca a keď si potom mi vyskočí tlak .
Už som bola u obvodnej krv nič a kardiológia vyšetrenia mam len o mesiac .EKG bolo ok
Strašne sa bojím ked to na mňa príde mam strach lebo je to strašne hnusný pocit som v priestore ale hocijaká vec stena nestojí ale sa rýchlo hýbe doľava doprava .
Ak mal niekto niečo podobné ocenila by som nejakú radu co vtedy robiť alebo čím by to mohlo byt ak mi pri vyšetreniach nič nenájdu. :/

janka_266
22. mar 2023

@bebememe krcna chrbtica? Skúste doplniť magnezium. Nebýva vám pri tom aj na zvracanie?

viestta
22. mar 2023

Moze to byt chrbtica, moze to byt vestibularny aparat. Pytaj sa na neurologiu

bebememe
autor
22. mar 2023

@janka_266 Nie nie je na vracanie magnézium pijem každý boží deň. :/ pri tom točeni mi začína búšit srdce potiť ruky strach ale na vracanie nie

mergimar
23. mar 2023

@bebememe Benígne paroxyzmálne polohové vertigo. Nájdi si to na webe, či by to k tvojim príznakom sadlo. Ja som si pomohla manévrami. Aj to som si vygooglila.

bebememe
autor
23. mar 2023

@mergimar super ďakujem pozriem určite

kvetinka75
23. mar 2023

@bebememe ja som toto mala pri problémoch s krčnou chrbticou. Masáž pomohli

xnatalkax
24. mar 2023

@bebememe uzkost