prosím o radu ..2 mes.ma páli vzadu hlava..bodava oálivá..bolest pri lopatke tlaky do hlavy.somzufalaa..3tyž.beriem pregabalin ..rehabilit..nič ..Ma niekto take problemy..😰😭😭
Moja mamina mava podobne problemy a vraj je to od krcnej chrbtice...
Ja som fyzioterapeut, vacsinou takto chodia paciebti, alebo ja k nim kedze teraz som na materskej a chcu to rozmasirovat. Ano makke techniky to mozu uvolnit, nachvilku ale to nie je riesenie dlhodobe. Rehabilitacie taktiez urcite pomahaju ale tam musi byt dodrzana spravna technika a pravidelnost. Co mam ja skusenosti tak vzdy pozeram na problem ako celok, cize nie len pocit plenia a pichania v hlave ale celkovo to telo a psychika ci nema pacient vnutorne problemy, traviaci trakt a ppdobne. Pri pretrvavajucoch problemoch aj napriek rehabilitaciam a masazam ci spravnemu cviceniu odporucam vzdy celkove precistebie tela. Klidne detoxom napr s aloe vera kedze to je taky prirodny zazrak (info poskytnem). Je najlepsie vzdy spojit ten dany problem a pozriet sa na to zo sirsej stranky ako na celok
doktor na to čo povedal? má nejakú diagnózu alebo len háda? možno by si mala ísť na ctčko hlavy