Ahojte, uz tyzden mam take akoby jemne zavraty , vlasne ono to nieje ze sa mi naraz zatoci hlava, ona akoby sa mi tocila stale ale uplne slabo, ked sa rovno postavim tak citim ze ma jemne taha do stran, trva mi to permanentne uz 7 dni vkuse, nikdy som take nemala , ako bezny zavrat ze sa naraz postavim zatoci sa mi hlava to neriesim to sa stava asi kazdemu, no toto ma dost znepokojuje kedze to neprechadza, mavam aj ine priznaky ako busenie srdca, trpnutie ruk v noci , zo spanku sa sthnem ze nemozem dychat .... mam podozrenie ze by mohlo ist o tetaniu, preto neviem ci by aj toto nemohlo mat s tym suvis, ak mate niekto nueco ppdobne budem rada ak napisete , dakujem za vase odpovede 🙂
mam to od prekonania kovidu. obcas som mala zatocenie aj predtym (mavam velmi nizky tlak), ale ako som mala kovid, zhorsilo sa to. su to take chvilkove stavy neistoty, ked napriklad sedim v zaparkovanom aute a mam pocit ze sa hybe, alebo ked kracam a zrazu akoby sa zatriasla zem a ja stupam po vlniacom sa povrchu. je to dost blby pocit a mam dni ked sa mi to stane 2x a potom su dni, ked sa mi to deje kazdu chvilku. chystam sa na preventivnu prehliadku, tak uvidime co na to lekar 🙂
dakujem za odpoved,ja mam problemy aj s krcnou chrbticou no k tomu to bude aj psychika.asi si to musim priznat a uz sa bojim navratu do pracovneho pochodu.uvidim co ma caka.
@eva1113 bolela vás pri tom aj hlava? Myslím taka tupa bolest zriedkavo sem tam mravcenie ,pichanie. Vopred ďakujem
Znie to ako príznaky tetanie. Neurológ pomôže.