Poslednu dobu mavam pocit neokysliceneho tela, z minuty na minutu mi pride zle ako keby na odpadnutie, zavrat, studeny pot, ako keby som bola opita, potom sa vylakam a zacne sa mi aj zle dychat, je to velmi skaredy pocit neprajem to nikomu, bojim sa, ze sa mi to zopakuje, naposledy sa to stalo pocas soferovania ledva som odstavila auto, myslela som, ze vystupim a zacnem pytat pomoc na semafore, velmi to bolo zle, sem tam mi tronu nohy, som anemicka, buduci tZden idem na kontrolu, na stitnu beriem lieky, inak som ok.. teda myslim.. mali ste nieco pdoobne?
@janula2511 psychika je ok
Nemôže to byť prejav anémie? Kamarátke anemičke sa to stávalo
Úzkosť, panika, tetania, diabetes.... naj bude ist k dr na vyšetrenie
Nie si tehotná? A čo pitný režim? Alebo Ti len chyba magnezium , vapnik, železo. Skus ginko bilobu...ja som pred štátnicami užívala Lucetam a mozog mi išiel na plné obrátky 😂
Moze byt tetania mne sa to stava nakoniec ju aj potvrdili po roku.....niekedy v obchode v restike z nicoho nic mi pride tak zle...ja mam pocit ze aj cukor mi spadne dam si pepsi nieco sladke a potom je to ok
@zuzkaa1991 tiez som myslela, ze cukor, ale nue je to ono
Odkiaľ môžeš vedieť že to nie je cukor?
Prvé priznaky cukrovky je smäd, časté močenie, hlad, dych smrdi po acetone, ubytok hmotnosti...
A krcna chrbtica?
@stellarstar lebo som si dala sladke a neskoncilo to
@h2o2 na ten dych a ubytok hmotnosti sedi
@kittykat22 pred vianocami som bola na krvnych testoch zvysila mi davku na stitnu zlazu a doplnam zelezo infuziou
@anavixy mam skoliozu
skoc teda na tu stitnu na kontrolu. Nemas problemy s krc. chrbticou? Neboli ta hlava? Moja mama mala problemy s hlavou - trochu ineho charakteru a zistili jej problem s krc. chrbticou. Nechces skocit niekde na masaz?
Keby to nebolo ono :D aspon si oddychnes a dobra masaz, nikdy nie je zla :D
Tak to bude štítna a tá skolioza
Mne sa tak prejavila tetania celková slabosť, pocit plytkého dychu.anemia je tiež nepríjemná.Vypytaj si magnosolv je na predpis
akby si mala nediagnostikovanu cukrovku a tieto tazkosti by boli z cukrovky tak by sa ti po sladkom nepolepsilo.a le pohorsilo.
sladke pomaha cukrovkarom, ktorym klesne cukrov a tento pokles sposobia liky na cukrovku, ak nemas lieky na cukrovku a mala by si cukrovku, tak nemas cukor nizky, ale skor vysoky.
tazkosti ti moze sposoit hocico, stitka, aj ta cukrovka, aj chrbtica, aj anemia, aj uzkoast, aj tetania.
mala si zvysene leiky na stitku, mozno ti to ani nebolo treba. urcite treba skontrolovat.
Mala som nieco podobne. Ako keby odkrvena hlava a idem k zemi ale nikdy neodpadnem len ten pocit.tiez ma to chytilo za volantom dala som nohu z plynu a ono to preslo asi za 10 sekund. Mavam to v obchode , ct hlavy som mala ok. Iba si davam magnezium
Pijes dost tekutin? Tlak mas v poriadku? Krcna chrbtica?
ja som toto mávala z krčnej chrbtice. RTG zistilo zaseknuté stavce krčné. Rehabilitácie a potom som začala chodiť na masáž a raz pri jednej mi masérka zatlačila na jedno miesto a v tom momente- asi niečo povolilo, lebo zrazu som cítila príval energie a bolo dobre. Odvtedy chodím pravidelne na masáž. Ja už som takéto stavy mávala pomaly každý deň, odvtedy nič.
mavala som nieco podobne, u mna to nakoniec bola kandida v krvi.
Úzkosť?