Pekný večer.Idem sa po dlhej dobe poradiť. Ide o to,že ani po operácii žlčníka pocit nedostatku vzduchu neodznel.Myslela som si totiž že to je možno zo žlčníka a že sa to po operácii vyrieši,pretože tento stav som mala aj pred operáciou.Mne sa to väčšinou stáva vo večerných hodinách a netrvá to stále .Asi po pár hodinách to odznie.čo som sledovala je to,že to vnímam ako nepríjemný pocit ale ked sa niečim odreagujem tak to ani tak nepociťujem.Je to pocit akoby mi v plúcach chýbal vzduch.Proste nadýchnuť sa môžem ,aj vydýchnuť.Cez deň to nemávam.Ono ja to mávam iba istú dobu,potom to ako by zmizne.Ja sa vás chcem spýtať,či niekto to máva takéto stavy ? Chcem k tomu dodať,že som bola liečená na pelové alergie,liečená na panickú poruchu a doteraz novo zistená celiakia.
@romana160 Môže to byť psychického pôvodu-úzkosť, alebo aj z nedostatku železa. Mne sa to stalo par krát v tehotenstve, že som zrazu mala pocit akoby sa neokyslicujem, normálne som dýchala ale s pocitom že mi ten kyslík nestačí, bála som sa čo ti je. Potom mi niekto povedal ze to môže byť psychika. Keď sa mi to stalo ďalší krát, skúsila som na to nemyslieť a pomohlo.