Ahojte môžem sa opytať? Rano som vstal a po chvilke sa mi spustil taky proces ako keby som sa nevedel nadychnuť na plno a ku tomu pocit ako keby som sa zadychaval alebo mal pocit ze som vzdy tak trochu ako po zabehnuti nejakej diaľky .. dych mam normalny,nemyslim si žeby nejak bol zrychleny no ajtak mam pocit ako keby som nemal dostatok kysliku.. môžem to mať zo stresu ? Keďže som asi poslednu dobu pod stresom no uplne sa bojim že sa mi niečo stane alebo sa zadusim alebo tak ….
áno môže zo stresu... možno aj panický atak.
Ano je to pravdepodobne zo stresu. Ale nemozes sa zadusit, ani sa ti nic stat, len je to neprijemne.
vykonnost dobra? Vystup na Schody, telesna namaha cez den a tak? Ziadne zmeny?
Ty sem opakovane pises, ze? Mal by si si ist dat predpisat lieky odborbikovi.
Stres, aj potraviny alergia
@martinmmartin no praveze vcera bez problemu dnes keď mam ten pocit tak mam vkuse pocit akoby som ta trochu chytal po dychu …
Ja to mám z histaminovej hocikedy ako napríklad dnes
Ale dosť robí aj chrbtica podľa mna ja to mavam aj z chrbtice medzi hrudnou a krčnou keď mám problém tak sa mi zle dýcha a potom to už len môžeš mat zo psychiky alebo srdce ale to si nemyslím
@anka4434 dakujem.. ja sa skor bojim teraz spať kvoli tomu ze co ked toje nieco vazne a tak … skusim sa ukludnit a snaď toje iba stresom
Určite je to len niečo take napríklad úprimne môže to byt len z toho že na to myslíš a už sa ti zle dýcha lebo rozmýšľaš nad tým dýchaním ale môžeš mat aj problém v chrbtici o ktorom ani nevieš necitis daaky blok a ten ti tam tlači na daco vôbec sa tým nezaoberaj skús dychové cvičenia alebo večer meditáciu ale tiež som bola ako ti keď som mala 20 som sa tiež bála že sa zadusím. Je to len o hlave
Tetania