Mam anemiu, liecim sa na stitnu. Mavam pocit neokyslicenia, zle sa mi dycha potom sa tak vystrasim dostanem panicky zachvat ze mi busi srdce, tetaniu mi moja obvodna vylucila. Predpisala mi frontin no bojim sa ze to viac znizi tlak.
@bambulienka25 ekg mam ok
Takto som sa dostala k podozreniu na astmu. V piatok idem na pľúcne. Medzitým mi ale zistili mykoplazmy (dosť som kašľala) a tie mi spôsobovali dýchavičnosť, že som sa nevedela nadýchnuť a zacalo ma dusit, len skratka akokeby sa mi uzavreli dýchacie cesty. Začalo mi búšiť srdce, proste ako keby som mala záchvat. Po silných antibiotikách sa citim podstatne lepsie.
No toto môže byť aj psychika...preto Vám predpísali Frontin
@bambulienka25 nemam
@adrika72 mavam aj triasku tela najma v noci sa budim na to az sa mi hlava trasie a neviem to ovladat .skusim ho zacat brat
To je psychika. Ja som mala taketo stavy. Milion vysetreni, sanitka u nas… napokon mi diagnostikovali tetaniu. Skus si nasadit magnezko s vapnikom. Zn magnerot. Aj 6 tabl denne. Drzim palce
A tu anemiu liečiš? Berieš dostatok železa? Lebo ten pocit "nedokyslicenia" môže byť z toho a následne z toho blbeho pocitu že sa neprijmas toľko kyslíka koľko potrebuješ aj úzkosť.
@minutka magnerot mam doma lenze sa bojim ze mi znizi este viac tlak
@whatever1 ano beriem tabletky aj na stitnu aj na zelezo
Tiez myslim, ze psychika. - panicka porucha, hyperventilacia, uzkosti. tetania..pocit nedostatku kyslika pri anemii ani stitnej nebyva
a o tlak sa bat nemusis, s nizkym tlakom sa da existovat - kava, cierny/zeleny caj, pravidelna fyzicka aktiivita a najma pomaly vstavat 😝
Duolife, my blood produkt. Každý deň 1 frťan. Anemia pominie.
Ja mam tiez nizky a neznizil mi ho este viac. Vyskusaj co to s tebou urobi