Pocit na zvracanie z cigarety

mulm
17. okt 2021

Dobrý deň mate niekto skúsenosť už 2dizdne ma rána nevoľnosť s cigarety ma niektorá skúsenosť co to môže spôsobovať

sara07
17. okt 2021

možné tehotesntvo to zvykne, vyliečit z cigariet
však ked je ti z nich zle načo ich tahaš

mulm
autor
17. okt 2021

@sara07 fajčím už asi 7rokov nikdy mi som ne mala problém až teraz ráno keď si zápalim tak mam pocit na zvracanie napína ma len bi som sa chcela poradiť či to môže bit tehotenstvo

jana_eyre_2
17. okt 2021

Tak to vyuzi a prestaň fajčiť.. áno môže to byť tehotenstvo a telo ti tak dáva najavo že fajčiť je blbosť..

mulm
autor
17. okt 2021

@jana_eyre_2 no zajtra bi mala prísť ms tak uvidíme ci príde len o babetko sa snažíme už 1, 5 roka som stoho už zúfalá ☺️ale ďakujem za odpovet

sara07
17. okt 2021

@mulm a to si ako fakt závislá na tej dávke nikotinu že napriek tomu si zapališ ?

mulm
autor
17. okt 2021

@sara07 no keby som zistila ze som tehotná tak určite prestanem ale takto ne mam dôvod vi fajčím možno 3 za deň a to nie je veľa

janulka182
17. okt 2021

vybrane slova nic?

dadulamamula
17. okt 2021

To či to môže byť tehotenstvo zistiš sama.. Možno ti telo dáva signál, že je čas prestať fajcit.

dmk_1
17. okt 2021

@mulm tehotenstvo to vobec nemusi byt, skor ti telo dava pocitit, ze uz ten sajrajt nechce prijimat. Fajcila som, neodsudzujem.

mulm
autor
17. okt 2021

@dmk_1 len že nikdy predtim som to ne mala a strašne ma pobolieva pod bruško a mam naljate prsia

mulm
autor
17. okt 2021

@dadulamamula jasne tiež si mislim ale skúsenosti druhich tiež môžu pomôcť

narayan
17. okt 2021

... ja som presne takto definitivne prestala fajcit. Zistila som ze som tehotna, prestala som a o dva dni ma uz aj nadrapovalo, ked len niekto presiel s cigaretou okolo mna. Fajcit som uz potom nezacala. Aj som vzdy hovorila, ze moje dieta bude jediny dovod, kvoli ktoremu prestanem fajcit definitivne... aj to tak je.

mulm
autor
17. okt 2021

@narayan ja tom mam ráno dám cigaretu do úst a hnet pocit na zvracanie hnet ma napína

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1katus1
17. okt 2021

@mulm keď sa o bábätko snažíš tak by si mala prestať fajčiť ešte skôr než otehotnieť ak sa už nestalo.

dmk_1
18. okt 2021

pises, ze ti ma prist MS, tak samozrejme, za ta boli brusko, prsia sa naleju a tisic inych priznakov. Ak by to bolo tehotenstvo, tak gratulujem, skus test, mohlo by to ukazat, je uz pracovny den, kupis v hocakej drogerii. Ak by to aj nebolo tehu, mas o dovod viac vyhodit tie cigarety.

mulm
autor
18. okt 2021

@dmk_1 jasne dakujem vám všetki za ochotu no uvidíme sám vedieť ❤️ a určite prestanem

mulm
autor
18. okt 2021

@1katus1 áno určite prestanem

mulm
autor
18. okt 2021

@beata_k nie mam 25 a skúsim aj bez tích cigariet

sipopa
18. okt 2021

ked sa pytas nas ci to moze znamenat pripadne tehotenstvo, neskusala si si spravit aj test?

mulm
autor
18. okt 2021

@sipopa skúšala pred 2tizdnami ale bol negativni

dadulamamula
18. okt 2021

@dadulamamula a co tak spraviť si test? Nechuť na cigaretu môže byť iba to ze si tehotná alebo to ze telo žiada aby si s tým prestala. A vlastne keď teda ta napína z cigariet stále ta niečo núti ich fajčiť?

nicicka
18. okt 2021

Ráno je najviac stresového hormónu a cigareta sama o sebe spôsobuje uzkost-stres. Takže vlastne sa viac stresujes a telo ti to takto dá najavo. Aj ti busi srdce, chce sa ti ísť viac na wecko, rozklepes sa?

mulm
autor
18. okt 2021

@nicicka nie vôbec len ráno a niekedy cez deň má napne a dnes som mala ružovkasty vitok

mulm
autor
18. okt 2021

@nicicka no urobím test a uvidím

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mulm
autor
18. okt 2021

@beata_k ďakujem

mulm
autor
18. okt 2021

@beata_k nie niesom len naivne som si to mislela kvôli príznakom ale nie som tehotná už má to ani ne bavy to snaženie

tatiana1329
18. okt 2021

@mulm test sa ti neukazal? Mozno preto ze si si to nerobila z ranneho mocu. Podla mna si tehotna teda aspon tak to vyzera. Prestan fajcit a skus z ranneho mocu.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz