Dobrý deň mate niekto skúsenosť už 2dizdne ma rána nevoľnosť s cigarety ma niektorá skúsenosť co to môže spôsobovať
Tak to vyuzi a prestaň fajčiť.. áno môže to byť tehotenstvo a telo ti tak dáva najavo že fajčiť je blbosť..
@jana_eyre_2 no zajtra bi mala prísť ms tak uvidíme ci príde len o babetko sa snažíme už 1, 5 roka som stoho už zúfalá ☺️ale ďakujem za odpovet
vybrane slova nic?
To či to môže byť tehotenstvo zistiš sama.. Možno ti telo dáva signál, že je čas prestať fajcit.
@dadulamamula jasne tiež si mislim ale skúsenosti druhich tiež môžu pomôcť
... ja som presne takto definitivne prestala fajcit. Zistila som ze som tehotna, prestala som a o dva dni ma uz aj nadrapovalo, ked len niekto presiel s cigaretou okolo mna. Fajcit som uz potom nezacala. Aj som vzdy hovorila, ze moje dieta bude jediny dovod, kvoli ktoremu prestanem fajcit definitivne... aj to tak je.
pises, ze ti ma prist MS, tak samozrejme, za ta boli brusko, prsia sa naleju a tisic inych priznakov. Ak by to bolo tehotenstvo, tak gratulujem, skus test, mohlo by to ukazat, je uz pracovny den, kupis v hocakej drogerii. Ak by to aj nebolo tehu, mas o dovod viac vyhodit tie cigarety.
ked sa pytas nas ci to moze znamenat pripadne tehotenstvo, neskusala si si spravit aj test?
@dadulamamula a co tak spraviť si test? Nechuť na cigaretu môže byť iba to ze si tehotná alebo to ze telo žiada aby si s tým prestala. A vlastne keď teda ta napína z cigariet stále ta niečo núti ich fajčiť?
Ráno je najviac stresového hormónu a cigareta sama o sebe spôsobuje uzkost-stres. Takže vlastne sa viac stresujes a telo ti to takto dá najavo. Aj ti busi srdce, chce sa ti ísť viac na wecko, rozklepes sa?
@mulm test sa ti neukazal? Mozno preto ze si si to nerobila z ranneho mocu. Podla mna si tehotna teda aspon tak to vyzera. Prestan fajcit a skus z ranneho mocu.
možné tehotesntvo to zvykne, vyliečit z cigariet
však ked je ti z nich zle načo ich tahaš