Stalo sa mi to za posledny tyzden 2x. Prislo mi zle od zaludka, brucho nafuknute, strasne sa mi grgalo, na zvracanie a zaroven mi zacala trpnut polka hlavy vlavo, od zahlavia mi to islo az hore na temeno. Okrem trpnutia som mala aj taky cudny pocit v tych oblastiach co trpli. Ako keby taky slaby tlak alebo ako to opisat. Dala som si pankreolan a pol hodke presiel pocit na zvracanie a aj ten cudny pocit v hlave. Mate niekto nejake podobne skusenosti? Cim to moze byt? Dlhodobo mam traviace problemy a problemy s chrbticou ale toto som doteraz nikdy nemala. Hlava mi nezvykne bolievat takmer nikdy. Dakujem
Inac normálne neverím že si toto napísala, ja som si už myslela že mi šibe, že toto nie je hádam možné mať to z jedla, aj keď som našla títo jednu štúdiu a nejakú diskusiu na stránke pre celiatikov kde to opisovali
@falbala132 mavas podobne priznaky?
Veď som to napísala
@falbala132 neukazalo mi to najprv, az teraz vidim
Presne toto mám ja, pocit akoby mi v ľavej časti hlavy fúkal studený vietor, neviem to ani veľmi opísať, a niekedy vtedy cítim aj ľavé chodidlo. A tiež mám pocit že to u mňa súvisí s jedlom, a to konkrétne s lepkom, aj som sa dočítala, že takto sa môže prejavovať neceliakalna senzitivita na pšenicu, a za tu môžu inhibítory amylýzy/trypsinu - čo sú enzýmy pankreasu, asi preto ti zaberá pankreolan. Takže ďakujem za tip, skúsim 😄 aj keď už 3 dni idem bez lepku a pocit v hlave sa ukludnil.