Pocit na odpadnutie, rýchly pulz, hnačka

19. feb 2022

Ahojte zienky..mate aj vy podobne skusenosti? Uz druhykrat za rok sa mi stalo ze mi bolo na odpadnutie potom rychly pulz vacsinou hned hnacka..vzdy v pokojnom obdobi po strese..ale co ma novodobo trapi je problem pri zaspavani..a to sa chcem opytat..ked uz uz sa mi nieco zda a zaspavam tak sa strhnem lebo po mne prejde taky zvlastnt pocit..akokeby mi prestalo byt srdce alebo mnou presla elektrina..stane sa to aj 8x za sebou a potom uz dobre..pritom tep mam pravidelny pri takomto niecom..predvcerom sa mi to stalo a dnes v noci nie, ale o 5 rano ked som bola hore a znova si lahla tak ano..a bojim sa dalsej noci..pred dvoma dnami som mala viac stresu

vaelasrazs
19. feb 2022

Liečila som sa na tetaniu 2 roky. A toto sa mi nedialo. Mali ste tetanicky záchvat? Kŕče? Ťažké dýchanie až chrčanie? Odporúčam dať si magnézium na noc. Buď tabletky alebo rozpúšťacie tablety

dadulamamula
19. feb 2022

Presne to som mala keď som mala depresie :/ hrozne.. Keď skm si ľahla a zaspávala som bud ma strhlo, alebo som mala pocit ako ma ten spánok vťahuje ze som mala pocit ze mi prestalo byť srdce... Trochu som sa zo psychiky dostala a prešlo to.. Ozaj to nikomu neprajem.. Skús persen alebo niečo také prírodné čajík z medovky

labocca
19. feb 2022

obcas mam tieto pocity aj ja. Zaspavanie je hrozne...a tiez sa v noci strhnem z nicoho nic alebo sa preberiem na silne busenie srdca a rychly tep. A presne ako pises,clovek ma strach ist si lahnut.

autor
19. feb 2022

Skusila som medovku aj magnezko ale nic nepomaha 🤷‍♀️ je to velmi neprijemne

luciar260
19. feb 2022

Presne viem o com hovoris, tie nocne stavy mavam aj ja, je to neprijemne, mam obehane vysetrenia vsetko ok, bude to asi psychika .... ja sa noekedy zobudim ,vyskocim, zo spanku ze sa dusim...

autor
23. feb 2022

@labocca ja to mam uz 5. noc a spim maximalne dve hodiny..ja sa fakt uz bojim ze z coho to je...mala som kovid..len to ma napada..lebo inak stresy nemam

keira13
24. feb 2022

Panicka porucha 🙂 spustacom moze byt hocic co ..

ivana2608
13. apr 2022

Toto iste ma teraz ja. Pocit na odpadnutie dnes v práci,tlak nizky ,tep vysoký,hneď WC. A stým strhavanim pri zaspavani, alebo počas spánku,nadranom tiež mam skúsenosť poslednú dobu. Žeby ozaj spúšťačom bol covid??? Idem zajtra k Dr. Budem zvedavá, co mi povie .