Ahojte zjedol som sledové filety v oleji. Začalo mi ale byť strašne ťažko. Musel som si nachvíľu sadnúť. Ostal som celý spotený. Taký studený pot. Mohlo by mi to nejako uškodiť? Ten olej mám problém prehltnúť. Deje sa mi to pri mastných jedlách.
Tak to nejedz a máš pokoj. Kupuj iba ryby vo vlastnej šťave.
Zujímavé je, že napríklad paradajkové mi nevadia. Dakujem.
Nevsimol si si, ze paradajkove neplavu v oleji?
Filety v oleji tiež nejem lebo je pre môj žalúdok ťažký, v náleve ci paradajkovom nevadí
@viestta nemusíš byť zas drzá. Ja viem, že si týmto povestná.
Aka otazka, taka odpoved.
A čo sa ťa mám spýtať akú si mala večeru? Prepáč, že som sa ťa dotkol.
Mna sa pytat nemusis nic. Ty sa stazujes, ze ti je tazko po mastnych jedlach a aj tak si das ryby v oleji. Keby si trosku rozmyslal, tak sa poucis z toho, ze ti byva zle a nedrazdis organizmus.
Nie všetkému sa dá vyhnúť. Nevieš prečo a ako som urobil. A myslím, že spýtať sa ľudí môžem. Ak ti nevyhovuje otázka neodpovedaj. Však je plno zaujímavejších otázok a problémov. Ja si vážim slušnú odpoved.
To tiež nemôžem jesť bolo by mi neskutočne zle.
@viestta ja poznám jedného, čo mu bolo veľmi zle z papriky - nadúvanie, hnačky… ale žral ich týždeň vkuse, lebo dostal zadarmo dve prepravky, tak predsa nevyhodí, radšej nech črevá roztrhne 🙄🙄🙄
Pre autora: ak viem, že mi je z niečoho zle, tak to proste nejem. Alebo ak je to moja “guilty pleasure” a raz za čas proste musím, tak rátam s následkami a v tichosti si ich odtrpím.
A hej, jedlá, s ktorými sa tvoj organizmus nevie vysporiadať, ti môžu uškodiť, tie mastné obzvlášť.
Cim som starsia,tym mam vacsie tazkosti po mastnejsom jedle. Tiez mi byva zle. Na taketo prihody je dobre mat pancreolan alebo nieco podobne a ked vies,ze ides jest tazsie jedlo,das si tabletku. Najlepsie je vyhybat sa takym jedlam.
A nie, nezomieras. Daj si dietu a pre buducnost sa vyhybaj mastnemu ked ti to nerobi dobre