Ahojte. Od poobedia cítim ako keby som mala niečo zaseknuté v krku. Nezabehlo mi nič respektíve o tom neviem. Ani som sa nedusila pri pití či jedle. Keď prehltam sliny cítim ako keby mi tam niečo bránilo v prehltnuti. Nie je to veľmi príjemný pocit zavadzia to a jemne to bolí. Stretli ste sa s tým? Čo to podľa vás môže byť?
Zvýšená žalúdočná kyselina.
Je to len dnes, alebo sa to stupnuje? Ja mam cystu v stitnej zlaze, ked mi zacne robit tlak na hrdlo, prehltanie, pojde von... zatial verim, ze casom zmizne. Je tam uz rok a nemeni sa (vzorku brali, je ok..)
@aurelia2000 fuha to som ešte nemala takto. Čo S tým?
@anjelicek26 len pár hodín 🙂 predtým nikdy. Držím palce nech to máš v poriadku. Ani som nevedela ze niečo také vôbec existuje
@sszuzu8 Tak sú rôzne voľnopredajné tabletky na kyselinu. Alebo sóda bikarbóna v nudzi... Mohlo sa ti dnes nakombinovať nevhodné jedlo a stres.
@dadadada1 keď najväčší problém je zastaviť tie myšlienky.
@markaterka ja viem
Podľa mňa to môže byť aj opuchnuta sliznica v hrdle,dcéra tento pocit mala naposledy ,keď zjedla slabo umyté ovocie. Toto bol prvý príznak alergie.Z vlastnej skúsenosti viem ale, že niekedy aj nejaké jedlo môže sliznicu podráždiť,poškriabať aj aj vtedy vzniká veľmi podobný pocit.
@sszuzu8 u mňa tetania. Štítna je ok
@markaterka
@dadadada1 veľa ľudí s tým bojuje, hlavne hypersenzitivni
Mam to aj dnes nezmizlo to v noci pri výdychu a prehltani mam pocit akoby sa ten zaseknuty "predmet" v hrdle rozpinal a mala som ešte menej miesta na prehltanie. Je to trocha horšie ako včera :( no snáď to bude len psychické a žiadny nález
@sszuzu8 ja som mala, od stresu... Asi tyzden som pocitovala nejaku gucu v hrdle, akoby sa mi nieco zaseklo alebo nebodaj rástlo... Este vacsie nervy som mala úplne mi to vadilo, 🙈 po týždni to samé prešlo. Teraz keď mam vzdy "ťažšie" obdobie teda stresovejsie tak sa to objavi zas 🤷🏻♀️
Ten stres je riadna sviňa, čo dokáže urobiť. Ja zas ani nemám pocit guče v krku, ale raz som bola chorá a nevedela som sa nadýchnuť. A teraz vždy keď ochoriem, tak prvé čo mi napadne, že nebudem vedieť dýchať, že sa zadusim. A pritom to tak nie je, ale ja sama si to už so strachom vsugerujem.
@sszuzu8 ahoj, nebude to psychického pôvodu?