Chcem poprosiť o radu. Pred dvomi týždňami som bola chorá a vybrala som antibiotiká a rôzne sirupy a kvapky od kašľu. Môj kašeľ bol suchý. Ešte stále mám však pocit, že niečo v tom hrdle mi zavadzia. Neviem či sú to hlieny alebo čo to môže byť?????????? Stále prehĺtam, potom mám vysušenú sliznicu a musím skoro stále piť, žuvať žuvačku alebo cmúľať nejaké pastilky. Je to veľmi nepríjemné. Nemáte s tým niekto skúsenosti?. Ďakujem za každú radu. 🙂
@p69majka ahoj, ťažko povedať, ja som mala guču v hrdle , alebo bolo to z Panickej poruchy, prechodila som lekárov, vyšetrenia cez štitnú žľazu a pod., nakoniec to bolo ľudovo povedané (porušané nervy). Neviem ti povedať podľa tvojich údajov, či si prekonala poslednú dobu aj nejaký stres, alebo je to vyslovene, len po tej chorobe. Mala som pri tom aj pocit sucha v ustach.
myslím že sa aj to tak nejak vola, že pocit cudzieho telesa v hrdle...no ja som to mala tiež, bola som na ORL a tam zistili, že mam asi pažerak alebo čo obalene "kyselinou " tak som skončila na gastre. takže nakoniec to bolo zo žaludka.
skús endokrinológa.
@evina313 dala mi to podľa príznakov, lebo ona je aj primárka na detskom oddelení, takže má bohaté skúsenosti, no upozornila ma, že ak mi táto liečba nezaberie, aj tak sa tomu gastru nevyhnem. Koľko Ti trvalo, kým Ti zabrala liečba. Ja mám pocit, že mám kyselinu už zo všetkého čo zjem, neviem, už ma to dosť otravuje a ešte aj ten pocit v hrdle, je to veľmi nepríjemné. ☹
@p69majka fuha, fakt si nepamatam, ale myslim, že kyselina by mohla prejst, možno dat este urobit aj toho helicobactera... 😒 ale inak mne hned krčný lekar povedal čo mi je, takže on už musel vidiet ten pažerak či čo to je.
takže možno by som skusila najskor ORL,predsa len, aspon o niečo príjemnejsie vyšetrenie ako hadica do žaludka 😉
Ahoj ja mám podobný problém tiež mám pocit akoby som mala niečo v hrdle a pri tom strach že sa zadusim a tak podobne poradte mi ako s tým zatocit a nemyslieť na tie negatívne veci ďakujem
@miuska33 treba ísť k dr... vybrala by som sa od praktickeho najskor ku krcnej, ale ak nic tak gastro. Zalezi aj od inych priznakov, ci mas palenie zahy, alebo zapalene hrdlo... a pod. Alebo nic z toho...
@simca06022011. K tomu všetkému ešte vykaslavam husté hlieny a mám sucho v nose
@miuska33 no tak sup ku lekarke posle ta na krcne, na co cakame? 🙂
mam presne ten isty problem a bol som aj na ORL vysetreni a nic...dostal som klacid sr, erdomed, levocetirizin a calcium ak to pomoze napisem....bolet to neboli ale hra to na spravnu strunu na psychiku
Vsetkych vas chapem
Nemozu to byt zvacsene lymfaticke uzliny????