Pocit cudzieho telesa v krku - reflux

5. feb 2021

Ahojte dievčatá viete mi niečo overené povedať čo je dobré na silný reflux ... asi som si zaludok podráždila a mám strašné horko v ústach , cítim akoby som niečo mala v krku, cítim pálenie v krku. Čo mi pomôže ? Jem tortové oblátky a pijem fatru ale nezaberá to, a trvá to už týžden tuším.

thewitch
5. feb 2021

Ku krčnej choď ja som mala tzv granulacie v krku a tiež akoby som tam niečo mala pocit... Potom predpísala nejaké antibiotika ktovie možno pomôže

nikpa
5. feb 2021

Musíš odsledovat co ti škodí, čo ti to spôsobuje, väčšinou su to ťažko stráviteľné jedlá, mastné, vysmazane, stiplave ale aj kysnute cesto, cukor, paprika, rajčiny, cibuľa, cesnak a tiez bublinkove nápoje, takze kľudne aj tá fatra. A návšteva gastroenterologa by tiež nebola odveci. No a zatial si kup v lekárni Nolpazu, ta slabsia je bez receptu. Vyber aspon par dní za sebou. Ak nezaberie tak určite k dr.

autor
5. feb 2021

@nikpa no ja som jedla všetko hlava, nehlava a teraz neviem čo robiť nič mi nepomáha ...

simsalabim
5. feb 2021

Skus si kupit Nolpaza, 1tbl hodinu pred vecerou. Ale efekt pocitis tak za 2-3dni.

nikpa
5. feb 2021

Tak netreba byt pažrava 😏 to sa potom takto zvykne vrátiť. Teraz radšej častejšie a malé porcie.

stefi_k
6. feb 2021

Smer gastro, može to byt sposobene viacerimi vecami. A začat sa normalne stravovat.