Ahojte, prosim vás čo to mam keď citim že mám niečo v krku? pri prehltaní ani jedení mi to nezavadzia len mam pocit akokeby tam mam niečo zaseknuté. Baby poradte mi ja som už zúfala už to mam asi 3 dni…ďakujem za každú odpoveď
Ja to mávam aj od chrbtice, muž zase z refluxu 🙈
@jakubkoanjelik od chrbtice? to je ako možne😳 ja sa bojim že tam mam dačo zaseknuté alebo take dačo…ale z chrbtice to by som necakala
@sasa223 neviem ako je to možné, aké mňa to trápilo kým som nezačala cvičiť, teraz s tým mám problém len keď sa pozabudnem a hrbím sa dlhší čas
@jakubkoanjelik a mali ste presne tak ako ja? pocit cudzieho telesa v krku akokeby ste tam mali niečo zaseknute? žiadna bolesť len ten pocit :/
@sasa223 áno, ako keby som mala hrču v krku, tiež mi to neprekážalo ani pri jedle, len to bol nepríjemný pocit
@jakubkoanjelik a riešili ste to s doktorom ? alebo ste na to nejak prišli sami? lebo celkom sa bojim ist s tým doktorke stale dufam ze to prejde same
@sasa223 nemohlo vam nieco poskriabat krk? Ked clovek prehltne ostry predmet (kosticka, spicata kostka..), tka koze mat z neho poskriabany krk - realne v nom nic nema ale ten skrabanec sposobuje pocit ako by tam mal ten predmet zaseknuty
@lindus_esterka nie nie nemyslim si že by ma tam niečo poškriabalo…
S najväčšou pravdepodobnosťou to bude štítna žľaza alebo ak si mala stres ešte to môže byť "hrča" zo stresu. Teraz si z toho na nervy, tak duplom sa ti to stupňuje.
@lilianka28 no uplne ste to vystihla…ja sa už len stresujem kvoli tomuto🙈 len toto mi nedá na to nemyslieť no
@sasa223 chápem.
Ja som mala niečo také pred rokmi. Tiež stres...
A presne , keď som sa časom ukludnila, samé to odznelo.
@lilianka28 možno je to tým uvidim po čase no
Ja som to malá tiež pred rokom, bola som s tým na ORL a u mňa to bola vraj zhrubnuta sliznica na ľavej strane, 2x mi s niečím hnusim ošetrovala hrdlo mala som ísť aj na 3 krát ale nešla som, to by som už nedala :D ale myslím si, že aj zo stresu som to mala, sem tam sa mi to ešte vráti.
baby mam to už tri dni raz to prejde a znova to pride…nechapem tomu
Ahojte všetci prosím vás keď vás chytila angína bolesť hrdla ako ste to zvládli ???
🙏🙏🙏
Orl vys,aj pohotovosť. Ak je tam napr.kosticka niekde zapichnuta,tak hrozí infekcia.Skuste ešte jest chlieb bez korky,zemiakovú kašu, toto sa radi,aby sa to c.teleso zaobalilo a vyšlo cez tráv.trakt.