Pocit choroby

deniska225
15. feb 2016

Ahojte.. Ach to počasie je hrozné, celý deň prší, hrozne je. Už niekoľko dní sa cítim nejako choro, ani to neviem popísať, všetko ma bolí, pobolieva ma trošku hrdlo, trochu kašlem, oči ma štípu, ako nič hrozné...aj to hrdlo raz bolí, raz nie. Ale celkovo sa cítim strašne, teplotu mám len okolo 37,1, takže nič. Mám dovolenku momentálne, tak je to ešte fajn, preto rozmýšľam, či s tým zájsť k lekárke, alebo to nechať tak a preliečiť nejako...na marodku určite nemôžem ísť a nechcem, aby s to nejako zhoršilo.

bajana
15. feb 2016

Ach jaj, no čo ti na to napísať...zájdi si pre nejaké vitamíny, uvar si zázvorový čaj s medom, lekar ti povie asi to isté, tam pôjdeš zbytočne. Máš 3 deti a nezvládaš nachladnutie uprostred chrípkovej sezóny?

unique26
16. feb 2016

@deniska225 sevas, ja mám osvedčený recept, keď na mňa niečo lezie, spravím si horúci citrón, starý osvedčený recept, buď ho vytlačíš, alebo nakrájaš na mesiačiky, zaleješ horúcou vodou, omedikuješ, aby sa dal piť a za horúca vypi, to je taká bomba vitamínová, vždy natriem hrdlo tymianovym krémom, šupnem paralen na noc na vypotenie a ráno som ako rybička, po náznakoch choroby ani chýru ani slychu, my mamy si nemôžme dovoliť byť choré, plus veľa ovocia zeleniny a tekutín nadupať, nech sa tá imunitka zvýši a máš vyhrané