Pobyt v kúpeľoch

27. jún 2024

Idem prvýkrát do kúpeľov na 21 dní. Čo odporúčate zobrať so sebou? Ako je to s praním oblečenia?

pribinak
27. jún 2024

Nápis kde ideš, dostaneš konkrétnejšie odpovede

zalka
27. jún 2024

Pranie zvyčajne len umývadlo. Nebola som v kúpeľoch kde by boli práčky.
Možno malú prenosnú pracku by sa oplatilo doniest si https://www.mangoexpress.sk/skladacia-pracka/?g...

A vziať so sebou.. Kanvicu.. To nebolo na každej izbe. Dostatok oblečenia. Aj športového aj plavky, v kúpeľoch nepotrebuješ osusku, tam sa používajú plachty ale ak napr. Ideš niekam na kupko tak osusku treba.

daniela232
27. jún 2024

Ja idem tiež v pondelok, bola som uz v decembri v Lúčkach,prali sme si na izbe tričká a spodné prádlo konvica bola na chodbe,uterak župan bol na izbe ...a neviem čo by ťa mohlo zaujímať ešte

autor
27. jún 2024

@daniela232 práveže neviem,že čo. Či bolo niečo, čo ti tam chýbalo. Aký bol tvoj denný režim?

daniela232
27. jún 2024

Nič mi nechýbalo, skôr som to prehnala s oblečením keďže som si prala,a raňajky,obed, večera a procedúry 4-5 denne, času voľného bolo malo,ale víkendy som mala voľné

autor
27. jún 2024

@daniela232 ďakujem za odpoveď. Napadlo mi, ako je to s fénovaním vlasov, či a kde sa dajú sušiť mokré veci?

zalka
27. jún 2024

autorka napíš kam chceš ísť... kúpelov je mrte na slovensku ... a v kazdom je iné vybavenie.
Iné je v luxusných kúpeloch rajecké teplice a iné je v štose .
A fény na izbách neboli, a premýšlam že ani v Bardejovských kúpeloch v šatniach si nepamätám že by boli. A mokré veci, tak tie sa sušili kde sa dalo, sem tam bol jeden sušiak na poschodí. Ak sme mali balkon tak sme natiahli šnúru a sušili tam.

daniela232
27. jún 2024

Presne ako píše
@zalka sušili sme na radiátory na stoličkách a fén som mala svoj,lebo tam nebol

zaba21
30. jún 2024

Sklené Teplice, kúpeľný dom Relax Thermal, na balkóne boli sušiaky, pri vodných procedúrach odstredivky na plavky a tiež fény v šatniach.
Sliač, izba s balkónom, len šnúra na prádlo.
Odporúčam zobrať si viac plaviek, ľahké oblečenie, skôr športové, pokiaľ budeš chodiť na kúpalisko, veľmi sa mi osvedčili športové uteráky, rýchlo vyschnú.

autor
1. júl 2024

@zaba21 ahoj. Idem do Relax Thermal. Môžeš mi prosím napísať tvoje skúsenosti? Ako je to s praním?