Baby poraďte, keď sa robí preventívna kontrola u gynekológa tak robia aj test na chlamýdie? Lebo ma pobolieva podbruško, ale gynekológ u mňa nič nenašiel, ani na sone a poslal mi mailom výsledky cytológie a že sú v poriadku. Trvá to už od augusta a podbruško ma nepobolieva stále, ale v čase ovulácie najviac a potom ešte aj 2 týždne. Dr. si myslí, že je to ovulácia, ale takto dlho? Inak nemám žiadny výtok, ani ma nepáli pri močení, moč mám tiež v poriadku. Mňa to začalo pobolievať v Prahe, kde mali také zatuchnuté uteráky, nemohla som z nich chytiť tie chlamýdie? Inak som aj 8 mesiacov po abdominálnej plastike, tak neviem či by to mohlo súvisieť s bolesťami...
@trish31 Ja cítim slabú bolesť, čo nestojí za reč, ale keď to dlho trvá začala som to riešiť a hrozne som sa bála, že čo mi je, ale vlastne mi nič nezistili. Len teda mi asi nerobili ten test na chlamýdie. V čase ovulky je tá bolesť silnejšia, ale nie je to ani na tabletku. Už ma napadlo, že je to aj zo stresu, lebo keď som v strese, nestíham, alebo sa rozčúlim tak ma tam začne tak slabo bodať. Ja moc nemôžem brať antikoncepciu kvôli hormónom.
@tmavovlaskakatka ahoj,a kde mas rez po abdominalnej plastike??na chlamydie by Ti musel urobit specialne vyter,bezne pri prehladke sa to neda zistit.
@trgypadl Ahoj, je to bikinový rez, tam kde som mala po cisárskych ale teda cez celé brucho. Ešte sa mi tam aj vytvorila taká hrčka, že sa nevstrebalo to šitie. 😖
@tmavovlaskakatka Ty si po 2 sc??a este aj abdominoplastike??tak to je jasny dovod preco mas bolesti.po castych operaciach brusnych sa robia zrasty,a jazvy bolia sami o sebe a este k tomu,ked sa Ti zle hoja
@trgypadl Aha, aj táto možnosť ma už napadla, ďakujem za odpoveď. Na tú plastiku som šla, lebo som mala veľkú diastázu, širokú až 7 cm, vyzerala som ako v 6.mesiaci, takže aj nad pupkom mám ale zvnútra zošité svaly.
@tmavovlaskakatka takze to brusko Ta pobolieva z toho...drzim palce,aby sa to zlepsilo
@trgypadl ďakujem 🙂
@tmavovlaskakatka ano..aj ja som si vsimla ze mna to zacne boliet pri strese a vystreluje mi to az do chrbta-opat taka menstruacna bolest
@tmavovlaskakatka ja som toto mavala pred tehotenstvom-bola som na xy testoch aj na MR a nic mi nezistili.Potom to preslo a asi pred pol rokom sa to vratilo taka silna bolest ako na menzes,ale ja som to mala aj mimo ovulacie proste velmi casto,Pomohla mi na to antikoncepcia-obcas to citim ale uz len minimalne.Ja som to mala tak silne ze som si musela az sadnut lebo mi prislo zle od zaludka z toho.