Poslednou dobou tu vidím veľmi veľa diskusii o trhani zubov 😂 chcem sa opýtať, v piatok mi trhali osmičku zub (hore červená čiarka je po diere- už sa to pekne zrastoo skoro) ale chcem sa spytat či je normslne to ďasno pod tým, sfarbilo sa mi do takej šedej. A keď máte niekto skúsenosti. Za koľko dni sa to zahojilo? Alebo mám navštíviť zubára ? Toto je vlstne jedine čo má boli už len.
Ďakujem za odpovede 🙂
@luccija presne aj ja cítim taký tlak ako krby keď sa predklonimmm
Tiez som bola trhat a boli ma to. Len neviem ci ra diera ma boli alebo iny zub 😕dopujem sa ibalginom a davam na dasna bylinkovu vodicku,no boli stale
Hlavne nevyplachovat. Ma tam vzniknut taka "zrazenina" a ta ma za ulohu hojit. Vyplachovanim sa vyplavi a na to, aby to vzniklo znova, bude treba to lozko opat "skrabkat".
Mňa bolelo intenzívne tri týždne ale museli mi ho vysekavat. Sive som nemala nič, ale asi tri dni akoby biely povlak. Som sa bála že to hnisa ale to bola súčasť hojenia. Keby to sive nezmizne za pár dní tak by som minimálne volala zubarke
@terina25 aj ja som cítila včera a aj dnes ešte (aj teraz keď som prečítala tvoj príspevok som začala cítiť) vedľajší zub tiež :(
@terina25 ako náhle kusnem zadnými zubami len tak cítim bolesť vedľajšieho zubu. Ale možno je príčina to dasno okolo aj keď to by som cítila tlak v ďasne a nie v zube nie ?
@pbra40 a potom to odpadne alebo ako?
Ano 11 dni a potom,to aj odpadli.
Mojho manzela polka sanky boli.
Ja som sa hrozne bala tych bolesti, mne tahali davno tusim 2x malu osmicku a normalne po odzneni injekcie nic, ziadna bolest, az som sa cudovala.
Ahoj, ja mám vytrhnuté tri osmičky, dve sa hojili uplne bez problemov, ziadne extra bolesti a tá posledná ma po vytrhnutí bolela strašneee, mala som pocit, že ma celá sánka bolí, bez Flectoru som nevedela ani fungovat vyse tyzdna a mala som to tam presne aj takto sive ako ty. Tuším dake dva tyzdne kým mi tie bolesti prešli a zahojilo sa to potom v pohode. Ja keby som bola v tom čase doma tak navštívim zubára, len som akurát bola pracovne v zahraničí, čiže som to musela zvládnuť len s liekmi proti bolesti a na kontrolu som isla po 10 dnoch od trhania a aj ked ma to ešte pobolievalo, zubár povedal, že sa to hojí ok a mám si to len vyplachovať.
No mne ked vysekavali spodne 8 tak som 2 tyzdne bola spuchnuta ale naposledy ked mi sklbali hornu 8 tak ma to ani nebolelo ani opuch som nemala co som sa celkom cudovala.
Ja na tej strane kde mi vytrhli ani radsej nejem. V stredu idem k zubarke,tak sa jej spytam,ci to tak ma boliet. Lebo ten zub vedla tej diery mam zaplombovany,ake povedala mi ,ze treba menit plombu,lebo je pod nou kaz. Tak preto neviem,ci boli zub ,ci ta diera po vytiahnuti. Ale predtym ten zub nebolel vobec. Keby mi neurobi rontgen,tak ani neviem,ze nejaky kaz mam.
Áno, to sa hojí vždy to je také sivé.Vyplachuj si to niečim