Ahojte prvý krát som dostala covid v novembri v praci a v piatok som znova pozitívna. Dnes som bola na PCR ešte čakám na výsledok. Znova som sa nakazila v praci. Ja už neviem čo mám robiť. Všetko sa na mňa lepí. Mala som chytené hrdlo, stratila som hlas takže nemôžem ani hovoriť. Teploty nemám. Kto z Vás mal takto po sebe covid? Chcela som sa dat očkovať ale nedá sa mi zaregistrovat
no už je neskoro na očkovanie.
Jezisi,ved plno ludi ma takto po sebe covid.Aj ja som mala,v novembri a v januari.A som 2x ockovana.Nebud zufala,ved o nic nejde.V pohode sim sa starala o 2 deti s covidom na distancnom.Vyzdrav sa a dufaj(ako ja),ze snad treti krat nas to uz nechyti.
ja november a znova teraz. tiež 2x očkovaná... a inak, aj prvú vlnu som schytala, ešte pred očkovaním. čiže ja už 3x pozitívna v priebehu cca 16 mesiacov 🙄
@panelacikova toto sa ti ako preboha podarilo 😱😱😱🤦moje nervy 🙏 robíš niekde v nemocnici,či kde si sa toľko nakazila? Ja počas celého covid obdobia nemám absolútne žiadne respiračné ochorenie,ani očkovať som sa nedala a v rodine to isté.
Ja mam pozit. 3.x za 5mesiacov 😀 Oktober, december a teraz zase.. Aj tak sa da . Nezufaj dobre bude, papaj vitaminky a oddychuj
V novembri to bola Delta, teraz Omicron. Mas slabsi imunitny system.
Brat neockovany mal za 7 mesiacoch,c-19,deltu,omikron.....Jeho frajerka plne očkovana všetko mala s ním.....a o dosť horší priebeh ako on.....ja sa očkovať dám až vtedy ak uvidím,že to má zmysel....ale iste sa nebudem.chodit preockovat každých 9 mesiacov za chvíľu 6 mesiacov......mala som covid ľahký priebeh....je to choroba ako každá iná....pre mňa bola chrípka sto krát horšia ako toto....mali sme covid doma všetci a sme tu...choroba ako každá iná..... samozrejme nemáme našťastie diagnózy,niesme obezný ani nič podobné.....deti mali len sopel ako vždy....
@janka2273 ja to isté, už 2,5 roka ani nádcha, pracujem s ľuďmi v obchode, normálne sme žili cez kovid, v rámci možností. Aktuálne mi konci karantena, priateľ to chytil až teraz, v pohode priebeh mal, ja som to nechytila od neho vôbec, kovid som nemala zatiaľ žiadnu verziu, myslela som ze keď už to mame doma, nakazím sa aj ja, a nič, 2x pcr negatívne. Dlhodobo užívam D vitamín plus komplex všetkých možných vitamínov, hlavne teda v zimnom období, v lete to mam v záhrade. Sme neockovani.
@sigma510 presne aj ja dlhé roky užívam déčko,už cca 11 rokov dozadu som vedela,že je výborné na imunitu 👍 posledné štúdie zase preukázali,že má veľký význam pri predchádzaní covidu 😏 aj viez akú máš hladinu?
My sme ešte nik z rodiny žiadny covid nemali,ani 80 ročný dedko,ani syn na strednej plnej bláznivých chalanov,ani nik iný.
Zásoby som teraz v lete spravila veľké 🤪🤦 zinok, déčko, céčko,kurkumin,B6, B12,kyselina listová, magnézium, Ivermektin, aspirín a kadečo iné 😂 ale dávam si denne pravidelne len 4000IU déčka a to ostatné len tak príležitostne na striedačku okrem aspirínu,ten nepotrebujem 😉
@janka2273 netuším, ale popýtam sa doktora keď pôjdem na preventívku ci by mi vedel spraviť nejaké testy. Ja beriem 2000 D cka, a zatiaľ fajn, komplex vitamínov co mam tam je všetko možné, B vitamíny, zinok, selén aj D, C a myslím ze to malo zmysel. U nás covid nemal tiež nikto, ani mama s otcom a tiež ani 84 ročný dedo, všetci sme neockovani. Ivermektinu mame aj my, keby čosi, ale väčšinu sme posúvali ďalej keď niekto potreboval, nechali sme si pre nás keby dačo, priatel teraz jedol keď bol pozit ale zvládol by to asi aj bez neho v pohode.
Môj ujo takisto, ale po prvom covide - teploty, únava,... si dal spraviť test na protilátky (plus kazetový z lekárne) a skoro žiadne nemal.
@janka2273 no ja tomu nerozumiem. bola som doma. buď PN alebo HO. prvý som dostala ešte v 2020 od dcéry zo školy. to bolo pochopiteľné. ten bol brutálny, takmer nemocnica. druhý v novembri 2021, o tom som ani nevedela (ale to som už bola 4 mesiace zaočkovaná), len som bola 2 dni príšerne slabá a bolelo ma hrdlo. na testy som sa prihlásila spolu s dcérou, mala v škole veľa pozitívnych. no a bola som aj ja pozitívna, dcéra paradoxne nie. čiže buď mi to len preniesla alebo neviem ako sa to stalo... ale ten druhý OK, to som teda fakt netušila, že to mám.... a teraz ten tretí, no.... asi omikron. dosť rýchly priebeh s rôznymi príznakmi. jediné, čo si dávam ešte dokopy po týždni, sú hlasivky. stále nemám úplne normálny hlas. inak už OK. ale aj tento bol zvládnuteľný, akurát som mala 2 dni horúčky a potila som sa neuveriteľne. v jednom kuse asi 4 dni...
Môj muž očkovaný a včera pozitívny zase a pritom to prekonal pred mesiacom!!!!!!
@brembo podľa mňa to nemá zmysel,len očkovaní to nechcú vidieť....prv že nedostanú covid keď sa zaockuju-dostali i tak,potom že ich to ochráni pred ťažkým priebehom-aj tak končia v nemocnici.....zomriet môže aj očkovaní aj neockovany.....ja v tom zmysel nevidím....odkedy malo moje ročné dieťa ťažké následky po povinnom očkovaní (zas niesom žiadny antivaxer) dočasne našťastie dočasne ochrnul na ľavú stranu....tak nejakú experimentálnu vakcínu si teda pichnúť nedám sebe ani mojim deťom.....
vela pocuvam o tom, ze aj ti co maju napriklad uz tretie ockovanie za sebou boli uz niekolko krat pozitivny. no poznam aj takych, ktori teda zaockovani nie su a este covid nemali, takze vobec neviem povedat, ci to ockovanie vie vobec pred samotnym nakazenim nejak dobre ochranit
@kallanchoe "zomriet môže aj očkovaní aj neockovany.....ja v tom zmysel nevidím" :D To je logika... "Zomriet moze aj ten co si zapol bezpecnostny pas v aute aj ten ci si nezapol.....ja v tom zmysel nevidím"
@brembo verím...tiež mnohí v okolí sa dali,lebo....práca,banka ako píšeš..... našťastie doma,rodina sa postavila na hlavu a nešla....áno do roboty test ...vydupali si nejak bez...ja neviem keď ma nepustili do elektra išla som inde,keď ma nepustili do banky zrušila som účet a šla tam kde sa dalo,chodili sme zahranice bez vsetkeho....,fungovali sme normálne....tiež máme úvery,deti v škôlke....nebolo to ľahké...mám "status" prekonaneho,ale odmietla som sa na tomto podieľat a niekomu ho ukazovať ...je to hrozné čo sa deje...ja viem že viac ľudí sa dalo lebo ináč nevedeli fungovať,ani v práci .. pritom stále je to dobrovoľné...nasilu....
@hiro áno súhlasím..... každý raz zomrie....je to dobrovoľné, každý je svojprávny nech sa rozhodne sám...
@panelacikova fakt je to zvláštne,že niekto chytí covid aj 3x a niekto vôbec 🤔 jedine,že by si mala aj iné ochorenia,no tie testy to zachytia ako covid..možno to bolo len hocijaké iné vírusové ochorenie a nie konkrétne covid 19🤔 netuším,ale ja osobne tým testom noc neverím.
Mne zase ako zázrakom počas celej doby covidu úplne prestali veškeré respiračné ochorenia a fakt netuším prečo 🤔 naposledy som bola taká fest ukašlaná a nachladnutá v 12/2019,čiže kvázi chvíľu pred oficiálnym príchodom covidu. No podľa mňa tu už aj v zime 2019 bol🤔 odvtedy som celý rok 2020 i 2021 absolútne nič nemala,ale je pravda,že déčko i céčko som začala prakticky denne užívať,teraz som pridala ten zinok a tiež frčíme celoročne na bylinkách,čo si sama suším ( lipa,baza, repík, rebríček,materina dúška, skoroceľ atď) ,robím si aj sirup z bobúľ bazy a na tom ideme celú jeseň ,zimu,jar😏tak zjavne nám niečo z toho pomáha
@kallanchoe 👍👍👍💪♥️
@brembo ja sa držím hesla "trpezlivosť 🌹 prináša" 😏 tiež mi to všetko vadilo,ale povedala som si,že ma dlhodobo ako úplne zdravého jedinca nebudú týrať a obmedzovať a treba len vydržať 💪 😏 a tak to aj bolo. Nejaký zakázaný vstup do banky,na poštu,či do obchodu ma určite nezlomí🤪😎 prežili sme testovacie manévre,prežili sme očkovací nelogický nátlak,prežijem znova...
A načo sa chceš očkovať, keď si chorá? To nemyslíš vážne. Ockuje sa zdravý človek, nie chorý. Navyše, aj keby si sa dala očkovať, ochorieť môžeš aj tak. Skôr si daj po chorobe vyšetriť protilátky. Navyše možno si mala predtým iný variant, ako teraz. Mimochodom očkovanie aj tak nezaberá na omikron. Hlavne sa poriadne dolieč.
Bohužiaľ niekoho to chytá častejšie... Hlavne, že nemáš ťažký priebeh. Želám ti skóre v zdravénie.