Ahojte, prvá druha dávka nič a teraz tretia celé telo ma boli a ruka včera ma očkovali maly ste to niekto aj vy tak? Som po pfizeri ďakujem 🙂
@simsalabim a slabosť tela Vám kedy odišla ?
Nemala som slabost tela. Iba teplotu a citila som sa chora. To odislo s teplotou - ta trvala 2 noci a den medzi tym (noc po ockovani, den, dalsia noc).
@mery333 tie hlasenia sa mi nejako nezdaju. Ved Astrou sa uz u nas vobec neockuje - ako to, ze su tam hlasenia zo vcera a dnes o Astre?
@simsalabim cela ta stranka je velmi ale velmi zvlastna :D
@simsalabim to je stránka, kde píšu priamo ľudia svoje skúsenosti. NU sa prejavujú aj po nejakom čase, nie len hneď po očko, preto tam môže byť napr. Astra ktorou sa neočkuje (asi nevenujem tomu pozornosť)
Som po tretej dávke tiež a mám teplotu a bolesti ale to prejde zajtra už bude dobre treba ležať a oddychovať
@mery333 to vazne niekto na tej stranke napisal NU za spoluziacku jej znamej dcerky, ci iba som nepochopila???
@janettdamian no teraz som na nu klikla znovu a ukazalo mi uplne ine prispevky ako pred 20minutami... ta stranka je fakt divna a nemyslim si, ze je doveryhodna. A presne ako pise
@viestta overitelnost nulova.
Daj si poriadny spanok, 10 a viac hodin ak sa ti da, potom bude lepsie.
nahoda, je to uplne normalne. ludia maju aj daleko horsie neziaduce ucinky.
Ahoj, ja som mala unavu svalov, taku slabsiu svalovicu. Ale len jeden den. A druhy den ma bolela pazucha na tej ruke, kde ma ockovali a trochu mi spuchla uzlina. Treti den uz nebolelo nic. Akurat mam trosku nespavost, ale to som mala po kazdej davke.
A ta stranka vyzera strasne, nebrala by som ju nejako vazne
ja som po 3. davke nemala nic...a na 5. den mi vyskocil tlak dost vysoko (mam nizky tlak), prisla sanitka, dali mi tabletku pod jazyk, tlak klesol a uz je dobre
To je v pohode mňa očkovali 3 dávkou pondelok mala som zvýšenú teplotu a bolesť hlavy prešlo ani neviem že som za očkovaná 🙂
Kazdy clovek to znasa inak, no je normalnym javom, ze pride po ockovani takto slabost. Treba to len prerpiet a nie sa hned upinat na nieco zleho. Ako to pride tak to proste aj odoznie
Ja som tiež bola včera na tretej dávke a dnes som musela zostať doma. Včera mi nič nebolo a dnes som sa zobudila s bolesťou ruky, hlavy a svalov. Keďže viem, že je to bežná reakcia, mala som to aj po prvej dávke, tak to moc neriešim. Dala som si Paralen a ležím v posteli a oddychujem. Zajtra by malo byť lepšie alebo to úplne prejde.
@simsalabim veď sa ňou očkovalo. Nie každý musí mať nežiadúce účinky okamžite.
u mňa prvá druhá dávka v pohode a po tretej som myslela že zahyniem, strašne ale strašne ma bolelo lýtko a to asi 4dni.....volala som aj na pohotovosť aj k svojej doktorke, že len vydržať......doktorka to zhodnotila že na trombózu to nevyzerá, skôr na zápal ktorý sa po očkovaní viac prejavil, takže som si mala dávať Flektor alebo ibalgin.....ja som si pre istotu dávala aj Anoyrin
@simsalabim "overiteľnosť" je nulová prakticky u všetkého v živote. Istotu máš, iba keď si to prežiješ na vlastnej koži. A ostatné je buď veríš alebo neveríš.
@janettdamian overitelnost je vo vedeckom svete samozrejmostou.
@simsalabim drvivá väčšia ľudí žije v reálnom, nie vedeckom svete. Keby som špičkový vedec, lekár s lábákom, vedomosťami, tak mám možnosť si overiť. Inak buď veríš, alebo neveríš na základe prežitých skúseností.
@janettdamian no na to vlastny labak nepotrebujes. Pokusy, experimenty, vynalezy a pod sa testuju a nasledne podliehaju kontrole "peer review". Odkontroluju to ini, ty nemusis. Len im treba trochu doverovat, tak, ako doverujes tomu, ze lietadlo, v ktorom sedis, niekto pred odletom dosledne skontroloval a ze pilot ma patricne zrucnosti a vedomosti na bezpecny let a pristatie.
Vedľajšie účinky si nahlásila?
@simsalabim napíšem "po lopate" k tejto konkrétne k téme, o ktorej sa tu píše. Úrad zverejní napr. počet úmrtí po vakcíne, je to oficiálne číslo, ktoré im máme veriť, s týmto operujú, že je to vedecký fakt. Ale ja na základe prežitej skúsenosti viem o človeku, ktorý zomrel po vakcíne. Na základe toho, že sa to neprešetruje nebolo úmrtie zaradené medzi oficiálne prezentované údaje. A takéto skúsenosti sú zdieľané na tej stránke. Takže človek nemá dôveru v inštitúcie, vedu na základe prežitého. A naopak niekto kto nemá NU ani ľudia v jeho okolí nemajú negatívnu skúsenosť, tak veria, že vakcína je bezpečná. To je celé....
@janettdamian rozumiem ti. Trvala by som na riadnom presetreni.
Ja som mala po 3. davke teplotu a celkove som sa citila akoby ma presiel vlak. Stravila som den v posteli, nastatsie bol vikend, tak to slo. Po prvych dvoch som teplotu nemala.