Ahojte,
Máli že to aj vy, že ste po sekcií ( ja teraz 9 dni) a mám od obeda horúčky. Prsníky mám fajn ale že ti môžem mat aj z naliatia a mám ich stále odstrekovat. Robím tak ale horúčky mám stále ... dnes mi urobili kultiváciu z posvy ale žiadny ultrazvuk. Vraj sú horúčky normálne... ale mna dosť vyčerpávajú, včera mi ani paralen nechcel zabrať a vôbec ešte mám kojiť každú hodinu a pól som hore .... prosím vás, januz neviem ako sa mám baviť s lekárom ... mali ste aj vy take stavy alebo máte pre mna nejakú radu? Dakujem
chod na pohotovosť po 15tej hod. do nemocnice tam kde si rodila,horúčky nie sú normálne,každý to spichne na prsníky,ale treba nájsť skutočnú príčinu,ja som mala absces v pošve,horúčky,aj ma vyšetrovali,aj sono robili,až potom dr. v pohotovosti ma okamžite bral na sálu na čistenie,skoro som zomrela na sepsu,3 druhy atb...,horúčky po pôrode sa nesmú podceňovať
chod na tu pohotovosť ako ti píšem....a že bude kultivácia? dajú atb a kedy? ak vôbec vyjde nejaký bacil z toho výteru....je možné,že horúčky nesúvisia s pôrodom,že máš inú dg,trebárs zápal moč. ciest,obličky,zuba....rieš to aj so svojim obv. dr,dúfam,že ten je lepší ako gyndoš
@simcika to pre prsniky to byva len kratko a zvysena teplota do 37. A rana je v poriadku?