Ahojte baby aj vy ste maly po sekcii kramy kazde 2m.Teraz som mala posledne kramy v oktobry sj to po vyvolavacke.A prsia ma nenomalne bolia.aj vy ste to take mali.Ziadne tabletky neberiem.
to nesúvisí so sekciou
So sekciou to nema nic spolocne... Urcite by som to riesila s doktorom, mozes aj prip. vyskusat nieco na upravu cyklu, napr. caj z alchemilky.
So sekciou to nema nic spolocne, ale s hormonalnou nerovnovahou urcite.
No bola som tam v oktobry a robila mi test ci nesom tehotna a jasne ze.Aj som jej tonhovorila.potom mi dala vyvolavacku a na 10den od enjekcie som dostala.A nechcem tam chodit kazdy mesiac po enjekcie.A za kazdy platit za vsetko.za testy ci nesom tehotna a za enjekcie.
@denulienkad treba to vysetrit a to moze len lekar. A trosku svojpravnosti pre boha.. lekar ta do ziadneho vysetrenia ani osetrenia nemoze nutit, specialne nie do takeho, za ktore sa doplaca. Ked s lekarom nemas spolocnu rec, treba najst ineho. Kojis este?
Nekojim uz.Ale ja som im to vkuse hovorila a vyslo negativne a povedala mi ze ked nezabere vyvolavacka ta zopakuju test na tehotenstvo a vtedy zabrala.asi budem musiet ist zas k nej a uvidim co mi povie.
Ahojky. Mám po dvoch sekciách a veru s ničím takým som sa nestretla. Určite to nie je normálne a ani zdravé podľa toho čo píšeš o prsníkoch.