Po sekcii mám menzes každé dva mesiace

denulienkad
3. jan 2015

Ahojte baby aj vy ste maly po sekcii kramy kazde 2m.Teraz som mala posledne kramy v oktobry sj to po vyvolavacke.A prsia ma nenomalne bolia.aj vy ste to take mali.Ziadne tabletky neberiem.

ivetlo
3. jan 2015

Ahojky. Mám po dvoch sekciách a veru s ničím takým som sa nestretla. Určite to nie je normálne a ani zdravé podľa toho čo píšeš o prsníkoch.

janinah
3. jan 2015

to nesúvisí so sekciou

kitty88
3. jan 2015

So sekciou to nema nic spolocne... Urcite by som to riesila s doktorom, mozes aj prip. vyskusat nieco na upravu cyklu, napr. caj z alchemilky.

arizona
3. jan 2015

So sekciou to nema nic spolocne, ale s hormonalnou nerovnovahou urcite.

denulienkad
autor
4. jan 2015

No bola som tam v oktobry a robila mi test ci nesom tehotna a jasne ze.Aj som jej tonhovorila.potom mi dala vyvolavacku a na 10den od enjekcie som dostala.A nechcem tam chodit kazdy mesiac po enjekcie.A za kazdy platit za vsetko.za testy ci nesom tehotna a za enjekcie.

maslenka47
4. jan 2015

@denulienkad treba to vysetrit a to moze len lekar. A trosku svojpravnosti pre boha.. lekar ta do ziadneho vysetrenia ani osetrenia nemoze nutit, specialne nie do takeho, za ktore sa doplaca. Ked s lekarom nemas spolocnu rec, treba najst ineho. Kojis este?

denulienkad
autor
4. jan 2015

Nekojim uz.Ale ja som im to vkuse hovorila a vyslo negativne a povedala mi ze ked nezabere vyvolavacka ta zopakuju test na tehotenstvo a vtedy zabrala.asi budem musiet ist zas k nej a uvidim co mi povie.