@barbie24 jednoznačne Milva šampóny. Ten chininovy s ježkom, pivný, cesnakový najlepšie. Vždy som mala redšie vlasy ale čo sa mi začalo po pôrode robiť,som nechápala. Vlasy padali ale v extrémnom množstve. Tieto šampóny mi zachránili vlasy. Je to niečo cez rok ako ich používam a mám vlasy skoro po zadok.
@barbie24 viete čo, mali ich v akcii na tenife.sk , majú kondicionéry,masky , chininove vody. Ja ich kupujem u nás v lekárni. Ja dám ruku do ohňa za ne. Ja som našla svoju záchranu.
@adela94 No po mesiaci užívania Biosil tabletiek a umývanie vlasov žihlavovym šampónom a s maskou na vlasy ktorá výborná s avokádom a hlavne kokosový olej do mokrých umytých vlasov a potom ymyt šamponom ,fakt odporúčam vidím fakt rozdiel kvalite vlasov.
@barbie24 jednoznačne Milva šampóny. Ten chininovy s ježkom, pivný, cesnakový najlepšie. Vždy som mala redšie vlasy ale čo sa mi začalo po pôrode robiť,som nechápala. Vlasy padali ale v extrémnom množstve. Tieto šampóny mi zachránili vlasy. Je to niečo cez rok ako ich používam a mám vlasy skoro po zadok.