Ahojte, zase skúšam nájsť butlavu vŕbu, ktorá sa ma po operácii žlčníka zle a má tráviace problémy.
Ja som 5 rokov po operácii a mám sa zle.
Ďakujem za každú odozvu, radu, skúsenosť.
@maxpower39 hnačky, zvuky v črevách, pichanie v črevách a už mám z toho depresie a vtedy sa to zhorší..
@majuskano tiež mám zvuky v črevách aj farba stolice sa vám mení a váha ako ste na tom skôr schudnem ako priberiem
@majuskano bez zlcnika sa da bez problemov uzit hladala by som pricinu inde
Vybratim zlcnika sa zlcnikova dieta nekonci
Ja som 10 rokov po vybratí zlcnika. Posledný rok /dva sa to zhoršilo. A som si ista, ze je to vybratim zlcnika. Mám vyšetrene vsetko, žiadne intolerancie. Uz som si nasadila zlcnikovu diétu a zlepšilo sa to. Ale ked zhresim, je zle ☹ stres to zhoršuje
@kathy7337 aj chudnete
@maxpower39 ank, keď bolo najhoršie a ešte som nevedela, ze to je zo zlcnika, schudla som 9kg. Posledný rok sa to ustalilo. Mam rovnakú váhu
@kathy7337 čiže ste schudli pred dvomi rokmi
@kathy7337 a ako sa vám to prejavuje tie problémy po odstránení žlčníka
@taktotedanie ďakujem za Váš názor
@maxpower39 ano, pred 2rokmi som schudla, pocas covidu. Bola som vo veľkom strese. Neustále obrovské krce, stolica aj 4x denne, skrkanie v crevach, pichanie zakzdym inde, chytali ma z toho uz aj depresie, zlá nalada, strach.
@kathy7337 dobrý deň. Viem ze je to staré rok . Ak by ste mi vedeli napísať ci vám to nejako prešlo alebo nie ...
@ninamrenicova nie, nikdy to neprejde, ak budem jesť potraviny, ktoré mi škodia. Niečo mi uškodí menej, niečo viac, ale vždy mi je proste zle
@majuskano ja som 2 roky a mám sa zle vám sa to ako prejavuje aj chudnete kvôli tomu alebo aké máte príznaky