Po operácii slepáka mám stále bolesť v chrbte

18. aug 2020

Som 9 mesiacov od operácii slepého čreva a od tejto operácii nemôžem napríklad veľmi ležať na pravom boku, pretože má bolí práva horná časť chrbta, tak v okolí lopatky. A k tomu sa mi potom aj ťažšie dýcha. Občas je to v pohode a občas nie, tak som to ani neriešila. No teraz ma to opäť bolí aj pri chôdzi ako keby mi to aj trochu do krku vystrelovalo. Co to môže byť, nestretli ste sa tým?

siegi
18. aug 2020

Ja som teraz rok po operaciu slepaku, ale s tymto som sa nestretla. Nemate nahodou problemy s chrbticou alebo zlcnikom?

autor
18. aug 2020

@siegi práveže vôbec, nič také.. Ani pred tým som nič podobné nemala a teraz fakt nemôžem ležať na pravom boku.. Je to od vtedy.

dollyzv
18. aug 2020

Mňa bolel vyše pol roka pravý bok skoro pod rebrami..hnusná bolesť..nezistili z čoho..

jajo1
18. aug 2020

pociťujem niečo podobné, len nie po operácii slepého čreva, ale po operácii žlčníka - už cca 10 rokov - síce až do krku mi to nevystreľuje, ale napr. tiež nemôžem ležať ani spávať na pravom boku - ja tam jednoducho niečo cítim - zo začiatku som to intenzívne riešila, doktori mi veľmi nechceli veriť, lebo na nič jednoducho neprišli, až mi jeden lekár povedal, že to pokojne môžem mať vnútorné zrasty po operácii - nerozumiem sa tomu, či je to možné, ale vysvetľoval mi to tak, že tak ako sa robia keloidné/vystúpené vonkajšie jazvy na koži napr. po zošívaní rany, môžu sa také spraviť aj na vnútorných orgánoch a tie potom môžu vyvolávať pocit diskonfortu.