Ahojte všetci. Prosím Vás nájde sa tu niekto po operácii hrubého čreva? Moja stará mama je týždeň a pol po operácii a stav sa vôbec nezlepsuje. Odmieta jest, zje tak 3,4 lyžice a chce len spať alebo ležať. Je takyto stav po operácii normalny?
@oktoberka naša starká ma 69 rokov a máš pravdu psychicky je úplné mimo. Ale ďakujem za odpoveď. Želám všetko dobré 🧡
Dajte jej pocit,že je ešte užitočná a že ju potrebujete. Bude to ešte dobré.
@oktoberka ďakujem za slová podpory. Budeme bojovať..
Dobrý deň prosím vás ako sa darí vašej starkej po operácii? Moja mamina je tiež po takej istej operácii čreva. Chcela by som vedieť akú stravu jedáva. Ďakujem 😊
@andreadusko Dobrý večer. Žiaľ týždeň po operácii odišla... Treba nasadiť šetriaciu dietu, nám dala rozpis gastro lekárka.
Držím palce a veľa síl.
Tak to mi je ľúto, prepáčte 😔 aj tak vám ďakujem za odpoveď a prajem všetko dobré 😊
@andreadusko Ďakujem aj ja Vám želám všetko dobré a hlavne veľa zdravia 🙏🧡
@andreadusko ahoj mne dr vravel, ze ziadne jadierka...maliny, hrozno a tak. Drzim mamine palce, som 3 roky po takejto operacii.
Ďakujem veľmi pekne, aj vám hlavne veľa zdravia 🙏🏻🍀❤️
@anelehka ďakujem veľmi pekne, prajem vám veľa zdravia 🙏🏻🍀❤️
Dobrý večer to mi je ľúto a to boli nejaké komplikácie po operácii ci rakovina, keď tak rýchlo odišla,ďakujem čaká ma v stredu operácia tak sa preto pýtam
Nejde skôr o psychicky problém?nevzdala to?
Týždeň po tak vážnej operácii je ešte krátka doba.
Mamka mala viackrát operované hrubé črevo,ale snažila sa vždy čím skôr zosilniet-kvoli nám,ale čím starší človek,tým dlhšia rekonvalescencia.