Alkohol som nepila nechcela som aby mi zostalo zle. No aj tak dve hodiny po polnoci som zacala vracat jedlo a do rana som vracala 10 krat nakoniec az zle. Isla som na pohotovosť dali mi infuziu kedze som bola dehydratovana a roztok na doma ktorý hydratuje.. V ten den som vracala este aj na poliklinike. Prisla som domlv zaspala som mala som zimnicu a potom horúcku. Nemala som viac hnacku ani som nevracala boleli ma svaly. Vyspala som sa a dnes som ako znovuzrodena mala by spm este lezat v posteli ale som v zahraničí na výlete talze som nevydržala. Staće som na doete co tp mohčo byt?? Ked mi tak zrazu zostalo zle? Predrym ma aj hlava bolela ale nebola tp migrena tp viem. Toto ma cele brucho bolelo zaľudook aj žlčník
Ved kludne crevna viroza...moze byt i taka rychla...to bud rada.
...alebo z jedla, nejaky toxin...cokolvek
Je to len obyčajná črevná viróza. Mali sme ju doma aj my a každému trvala len jeden deň. Zvracania, hnačky, teploty celý deň a na ďalší ako keby nám nič predtým nebolo. Akurát môj 5M syn bol ešte na druhý deň taký oťapený ale inak mu nebolo nič. On to zvládol najlepšie zvracal len 2x 3x ho prehnalo a teploty našťastie nemal. Teraz je toho strašne veľa aj detská doktorka nám vravela že má veľa viróz teraz že stále chodia deti s týmto k nej.
@vm123 akurát ju dostal moj muz keďže sme v zahraničí v jednom mslom apartmane s rovnakým paplónom. Mpze sa to preniesť späť na mňa? Mna akurát napadlo ze mpj 10 rocny brat ju mal pred 3 týždňami a nikto to nedostal z rodiny. Mozno od neho sme to chytili alebo niekde v mesze v obchode.
@vm123 niesom zvyknutá na novy mobil takze písem s preklepmi
@vm123 co som si vsimla to sa najviac prenasa slinami skôr ako vzduchom
Je viac druhov vírusov toto by som povedala že sú rotavírusy a tie sa prenášajú vzduchom. Nemali by ste sa už nakaziť kedže imunita už dostala zabrať teraz.
Nemôžu to byť rotavírusy? Odber krvi ti robili? A čo si jedla pred tým ako ti prišlo zle? Môže to byť aj z jedla.Bolo by dobré brať probiotika a piť viac vody,minerálky a držať dietu aspon 2 - 3 dni.